POLECAM! (1) Nieduzy lokalik ale bardzo klimatyczny i miły. Przyjemna dla ucha niegłośna... Aniela z Warszawy Nieźle (1) W restauracji byłem po raz pierwszy. Restauracja mała, ale za to sushi bardzo... Paweł Dobre ale dość drogo (1) może nie jest drogo jak na lokal sushi ale w porównaniu do innych restauracji... Prince
Pozytywnie :) (1) Miła obsługa, dobre menu i sushi na poziomie. Nie twierdze, że najwyzszym,... perysia polecam (1) nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń. Obsługa fantastyczna, jedzenie pyszne,... marta Polecam!!!! (1) Byłam wczoraj w Sushi77 wraz ze znajomymi.Szczerze polecam ta... Katarzyna Fatalnie (1) Sushi kiepskie. Ryby w maki prawie nie było. Moze to i dobre miejsce dla... emi Jedna z najlepszych w trójmieście (nielicznych) (1) Korzystaliśmy kilka razy i nie dość, że jedzonko pyszniutkie, pieknie podane,... juka Było poprawnie (1) Bez rewelacji, ale było poprawnie. Czas oczekiwania na potrawy może trochę za... hartman2 ....... (1) W sushi 77 w Gdańsku bywam bardzo często i jeszcze nigdy nie spotkałem się z... Marcin Nazewicz. Bardzo Sympatycznie!!! (1) Jestem częstym gościem sushi77 w Gdańsku i jeszcze nigdy się nie zawiodłam,... Kasia Plich negatywne wrażenie (1) Odwiedziłam sushi 77 wraz z mężem mimo negatywnej opinii naszych... promyczek SŁABO (1) FATALNA OBSŁUGA!!! (b. długo czekaliśmy na złożenie zamówienia; kelnerka... sushi lover POLECAM (1) Naprawdę polecam to miejsce.Fakt może jest małe ale myśle, że jedzonko to... benittoo Zwyczajnie, bardzo zwyczajnie :-( (1) Jeśli ktoś szuka taniego sushi bez rewelacji z pewnością się nie zawiedzie.... Dawid i Majka Bez rewelacji (1) Mało miejsca, sushi raczej marketowe, trzeba popracować nad jakością. Plus to... Karla Pozytywnie (1) W końcu Sushi77 zawitało do Gdańska. I to w całkiem niezłym stylu. Lokal... K.S. bez rewelacji (1) Bardzo lubimy z mężem sushi - ale niestety to z 77 w Gdańsku jest mocno... Monika ippssa - opinia (1) Odwiedziłam ten lokal jako pierwszy na mojej trasy sprawdzającej bary sushi.... ippssa