Katarzyna - opinia (1) Doskonały lekarz, profesjonalne podejście do klienta !!! polecam 100% Katarzyna Agnieszka - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyt w gabinecie. Pani Marta profesjonalnie... Agnieszka Anna J - opinia (1) Bardzo polecam dr Butowska , od wielu lat korzystam z jej usług. Bardzo... Anna J
Kokosanka - opinia (1) Do pani doktor trafilam z polecenia i sie nie zawiodlam. Szybko i... Kokosanka Dorota - opinia (1) Zdecydowanie odradzam! Po zabiegu wypełnienia doliny łez przez 2 miesiące... Dorota Maria - opinia (1) Gabinet Medycyny Estetycznej Dr Anny Butowskiej to miejsce, w którym można... Maria Marta - opinia (1) Jako wieloletnia pacjentka dr Ani Butowskiej śmiało mogę polecić zabiegi w... Marta Paulina - opinia (1) Pełen profesjonalizm począwszy od wejścia i obsługi recepcji aż po samo... Paulina Polecam Panią Doktor (1) Z oferty tej Kliniki korzystam od kilku lat. Dr Butowska to lekarz z pasją.... M. Recepta na dobry wygląd i świetne samopoczucie :)) (2) Pani doktor Anna Butowska to wspaniały lekarz medycyny estetycznej który... Marta S Niezastąpiona Pani Dr. (1) Zostałam stałą klientką Pani Doktor Butowskiej i nie wyobrażam sobie siebie w... Sylwia .... (1) U Pani Anny byłam trzy razy. Za każdym razem za ten sam zabieg płaciłam inną... Patrycja Nowacka Profesjonalizm w każdym calu (1) Pani dr Butowska, to dokonały fachowiec, wykonujący swoją pracę z pasją i... Ania M. Bardzo, bardzo zadowolona (2) Skorzystałam z usług dr Butowskiej, w ogromnej mierze polegając na Jej... Izabela Polecam (2) Serdecznie Dziekuje Pani dr Butowskiej za przywrocenie usmiechu na mojej... LUSIA Wdzięczna pacjętka (2) W gabinecie Pani dr Ani Butowskiej w różnych odstępach czasu korzystałam i w... Barbara Gabinet cudów :) (1) Jestem stałą klientką pani doktor Ani i korzystam z usług gabinetu od wielu... Iwona H.M. Pani Anna Butowska wpaniały fachowiec (1) Rok temu skorzystałam z wszczepienia nici by poprawić kondycję twarzy...... Marta Bardzo dziękuję (2) Byłam u Pani doktor na kilku zabiegach peelingu, mezoterapii i jestem bardzo... Iwona Poprawa nieudanego zabiegu kwasu pod oczami (2) Bardzo dziękuje Pani Doktor Annie Butowskiej. To kompetentna osoba z... Ania