KURBAN - nie polecam (1) Niestety jest więcej minusów owego gabinetu niż jego pozytywnych aspektów.... paula WODNIK (2) POLECAM ZABIEGI ESTETYCZNE U PANI DOKTÓR NIE TYLKO ZE WZGLĘDU NA DUŻY... : WODNIK aparat ortodontyczny (1) Czy jest któs kto korzystał z usług dr Daniela Kurbana przy zakładaniu... Iwonuszka
super fachowiec (7) polecam Wszystkim którzy mają problemy z zębami. Szukałam takiego specjalisty... Olga Profesjonalna Klinika!!! (2) Klinikę Państwa Kurban znalazłam przez ofertę w grouponie. Umówiłam się na... Barbara ostrzezenie (1) Zabieg u pani doktor(chyba tylko z nazwy bo nie z wykształcenia )wykupiłam... kasiamichal Jestem pod wrazeniem! (2) Jestem pod wrazeniem! Klinike Panstwa Kurban znalazlam poprzez oferte na... Marzena U. zadowolona klientka:) - opinia (1) Kupując ofertę przez Groupon-wstawienie implantu, byłam bardzo mile... zadowolona klientka:) Medycyna estetyczna (2) Profesjonalnie , przyjaznie i sympatycznie . Wyczerpujące informacje na temat... Małgorzata Zachariasz REWELACJA!!!! (1) Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECAM DR.D.KURBAN. JEST NAJLEPSZYM STOMATOLOGIEM NA... M.Markowska Lifting. (1) Jestem po zabiegach mezoterapii igłowej u pani doktor, to działa! Polecam. Barbara maciek - opinia (1) spoko stomatolog a jeszcze fajniejsza pani recepjonistka ;) maciek Rewelacyjny Stomatolog!!!! (1) Serdecznie polecam! Profesjonalizm w każdym calu i atrakcyjne ceny. Jestem... Karina Pełen profesjonalizm (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonanego zabiegu powiększania ust. Zabieg... M Nadmierna skrupulatność (1) nadmierna skrupulatność Pan doktor należy do grupy stomatologów którzy są... Julia Zadowolona, warto skorzystać! (2) Miałam powiększane usta przez panią Doktor, zabieg był bezbolesny, bo pani... Justyna Przesympatyczna Pani Doktor! (2) Jestem zachwycona obsługą klienta przez panią Doktor. Jej profesjonalne... Asia Polecam (4) Nigdy nie zdarza mi się wystawiać idealnych ocen, ale w tym przypadku muszę... Mateusz Rewelacyjny stomatolog (1) Jestem bardzo zadowlona z kompleksowej usługi czyszczenia zębów. Pan doktor... A Doskonały Stomatolog - Polecam! (2) Miałam w gabinecie u dr Kurbana wykonywany zabieg czyszczenia zębów... ALICJA