Klinika Kurban Doktor Anna Butowska SZCZERZE POLECAM! (2) Zabieg laserem FRAXEL najlepszy w trójmieście mając do porównania moje... Aga POLECAM (2) W listopadzie i grudniu 2015 roku odwiedziłam gabinet Pani doktor by pozbyć... Agnieszka R. Polecam (2) W gabinecie Pani doktor Anny byłam poddana laserowemu zabiegowi... Maria
medycyna estetyczna (2) Od kilku lat wykonuje zabiegi w tej klinice i zawsze jestem zadowolona z... Anna Nowicka BAAAARDZO POLECAM :) (3) Wybrałam się do Pani Doktor Kurban za namową koleżanki. Od paru ładnych lat... Ania BARDZO POLECAM (2) Wiotczenie skóry z biegiem lat staje się faktem,czy tego chcemy,czy też... Barbara Mój ulubiony gabinet (2) Byłam u Pani doktor na kilku zabiegach. Zawsze w pełni zadowolona, i ufam jej... Anna całokształt (2) Powiem krótko: pełen profesjonalizm, delikatność, subtelność w wykonaniu i... Bogusia Jestem zachwycona! (1) Zacznę od tego, że całe życie wstydziłam się małych ust. Gdy zadzwoniłam po... Anna Maria Nici PDO (2) Jestem pacjentką pani doktor Butowskiej od kilku lat.Niedawno zdecydowałam... B.M Klinika Kurban (1) Jestem klientką od 3 lat, mam również "doświadczenie" w innych klinikach oraz... Ola Kurban - Nie polecam zdecydowanie (3) Miałem wstawiany implant zęba z grouponu.Implant się nie w ogole nie przyjął... rozczarowany Super (3) Doktor Daniel to profesjonalista, który każdego pacjenta otacza fachową... Joanna Kurban, reklamacja, zwrot kosztów (2) Witam, Wszystkich tych, co noszą bądź nosili aparat ortodontyczny u Pana... marta Najlepsze miejsce w 3-miescie (2) Kiedy odwiedzam Polske to od czasu do czasu zrobie sobie cos ot tak --dla... Andrzej Medycyna estetyczna (2) Korzystam z usług Pani Doktor od kilku lat , nigdy pod żadnym względem się... Iwona KLINIA KURBAN - ODRADZAMY !!! (6) Nosiłem aparat kosmetyczny przez rok, po czym zmieniłem ortodonte. Pacjent w... piotr Bardzo dziękuję (2) Zdecydowałam się na zabieg powiększenia ust, zawsze chciałam mieć usta, jak... Beata M. Aparat ortodontyczny (1) Kupiłam ofertę na gruponie. Koleżanka powiedziała że jest bardzo zadowolona i... klientkaA Klinika Kurban zamknięta z powodów technicznych? (3) Czy ktoś wie może co się dzieje z Kliniką Kurban? Przychodzę 28.06.13 na... Anonim