A-Dong

Bary Jedzenie na wynos

Gdańsk, al. Grunwaldzka 209

dostwa (1) Zamowienie zlozone o 12, dotarlo do mnie o 13:45, nadmienie ze miejsce... i. Jest brudno (1) Jedzenie jest pyszne, wiele pozycji w menu. Wszystko smaczne i ciepłe, ale... Jacek natalia - opinia (1) Najlepsza chińszczyzna we wrzeszczu. Jedzenie pyszne. Fajnie zapakowane przez... natalia
Polecam!! (1) Zamówiłam w A-Dong kolacje walentynkowa (w ramach prezentu dla męża). Potrawy... Tofi rumper - opinia (1) ......no chińszczyzny nie, gdyż jest to tajska kuchnia.... naprawde... rumper :) (1) Obsługa, nigdzie się z lepszą nie spotkałem. Kiedyś były tam nieuprzejme... Stały klient Bardzo smacznie. (1) Bardzo smacznie. Leszek Dobre jedzenie, z resztą różnie (1) Wystrój ogólnie żaden, ale jest to bar z definicji a nie restauracja, więc... may0r Polecam (1) zamawiałem dzisiaj jedzenie przez telefon (po raz drugi zresztą). Lubię... W.I. Andrzej - opinia (1) Porcje są ogromne. W 3mieśie za tą cenę tak dobrej chińszczyzny nigdzie nie... Andrzej nie kasujcie dodatkowo za opakowanie powinno byc ujete w cenie dania (1) nie kasujcie dodatkowo za opakowanie powinno byc ujete w cenie dania igok Warto... (1) Polecam wszystkim.Dania są warte swojej ceny. radek Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) (1) Moim zdaniem jest wszystko ok:) obsługa wspaniała. Jedzienie smaczne. Nie... Ewelina powiekszcie ten lokal!!!! (1) w sumie tylko 2 uwagi: niezbyt mila pani przyjmująca zamówienia oraz zbyt... Michał Przyjęli zamówienie i nie dostarczyli (1) Bar "A Dong" przyjął ode mnie zamówienie, ale najwyraźniej "zapomnieli"... gdrzyc warto!!! (1) jedzenie pierwsza klasa... zupy treściwe i smaczne... ceny ostatnio troszke... Kubek gaga - opinia (1) moim zdaniem jedzenie super. Duzy wybor dan i choc czesto trzbe adlugo... gaga Jedzenie dobre ale ten WŁOS DAMSKI - BLEE :( (1) Czy Panie w ADONGU korzystają z chustek na głowe ? Piotr Fuj!!! (1) Niestety dzisiaj miałam okazje jeść w tym barze. Zaznaczam, że do tej pory... Anka