A-Dong

Bary Jedzenie na wynos

Gdańsk, al. Grunwaldzka 209

Kamil - opinia (1) Do a-dong jezdzimy od bardzo dawna tylko i wyłącznie na jedno danie. Kaczka... Kamil Fajna knajpka (1) Polecam dla wszystkich, którzy lubią proste orientalne jedzenie. Mnie... Flashy Jakość coraz gorsza (1) Na plus - duży wybór dań, poprawna obsługa, podają rzeczywisty czas dojazdu.... wrzeszcz
Bar (1) Jedzenie było bardzo smaczne, porcje duże, sympatyczna obsługa i przystępne... Adri Ogólnie dobrze, ale... (1) Zawsze byłem zadowolony z kurczaka na ostro i sajgonek. Ale tym razem coś im... kamil słabo, coraz slabiej (2) pierwsze zamówienie on-line, w a dongu jadlem kilkakrotnie, tym razem nie... saderan OCHYDA (2) Nie dość, że czekałem na zamówienie ponad godzinę, to zostałem... obrzydzny klient mniammm (1) bardzo fajna obsługa,!!!!!!! pani o imieniu martina bardzo symparyczna zawsze... tomasz pOLECAM (1) Czytam te opinie i niektórych negatywnych niekumam za bardzo. Zamawiamy... SUBARU Knajpa jak ruletka (1) Stołowałem się tam wielokrotnie, ceny sensowne, obsługa zawsze sympatyczna,... Robert very nice ;] (1) jedzonko pyszne, dawno nie jadlem tego rodzaju kuchnii i powiem szczerze iz... Dziadek Najbardziej zbliżone jedzenie do oryginału (1) Powiem krótko, nie uświadczycie w trójmieście knajpy z jedzeniem (a nawet... Piotr Pozdrawiam Panią przy telefonie... . . (2) Bardzo uprzejma Pani obsługuję zamówienia na telefon, Gratulacje za... Piotr Ch. A-dong (1) Jadam w A-dongu od wielu lat, jeszczę przed remontami i jak można było zjeść... Janek obrzydliwe !!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) zamoiłem kurczaka specjalnego adong (czyli specjalnos firmy). niestety bylem... JA I tak, i nie... (1) Pierwszy raz trafiłam tam jakoś na początku 2011 roku. Zabrał mnie tam... Gość O ZGROZO ! Z DALA OD TEGO BARU!!!!!!! (1) Zamowilam w tym barze kalmary panierowane (moze mysleli ze sie nie znam albo... NIENAWIDZE ADONG Po raz kolejny ta sama sytuacja (1) Zamówiłam o 11.50,dostawa miała być po 40 minutach,ale była o godzinie 13,ale... Paula xxx (1) zarcie dobre ale z czystoscia to oni sa na bakier;////// xxx Bardzo dobra chińszczyzna (1) Wierze że w Gdańsku najlepsza, dobre tanie żarcie po prostu, należy traktować... Bard