A-Dong

Bary Jedzenie na wynos

Gdańsk, al. Grunwaldzka 209

Może być ale bez rewelacji (1) Zamówiłam po raz pierwszy, generalnie czas oczekiwania i obsługa ok, ale... KLient smak się poprawił:) (1) Po klilku miesiącach daliśmy A-donglowi kolejna szanse i tym razem wrazenia... kluskosusły Paskudne bezpłciowe coś... (2) Dzisiaj byłem po 5 latach. Ten sam syf. Żarcie paskudne. Albo mega słone... G P
Sajgonki (1) Zamawiam sajgonki na wynos i nigdy się nie zawiodłam :) Najlepsze sajgonki w... Demona Zupa ostra z krewetkami po tajlandzku (1) Zupa smaczna, ale jak można podawać krewetki koktajlowe ze skorupkami oraz... Przemek brak aktualnej oferty!!!!ceny z kosmosu (1) Bardzo się rozczarowaliśmy. W internecie odszukaliśmy stronę, z której... rodzinka Nie polecam zamawiać telefonicznie. (1) Po 2 godzinach oczekiwania zadzwoniłam i spytałam się, co z moim zamówieniem.... Anka Ekhem . . . (1) Ostatni raz jadłam tam parę lat temu i wspominałam to miejsce dość dobrze.... Q. Słabe jedzenie w fatalnym lokalu (1) Zamówione danie powinno kosztować połowę mniej - jakość nijaka, smak jeszcze... 123 nie polecam (1) Zadna rewelacja, jedzenie bez smaku podawane na plastikach. Jest wiele... marcin Nie polecam (1) Zdecydowanie nie dobre jedzenie. Wszystko co do nas przyjechało było tak... Karol Pyszny kurczak z orzechami nerkowca (1) Polecam gorąco bardzo dobrego kurczaka z orzechami nerkowca. Ogólne wrażenie... dziewczyna ratownika Cudownie pyszne jedzenie, będę stałą klientką! (1) Jedzenie absolutnie wspaniałe. Kurczak może trochę za gorący, ale... mor strata klienta (1) jadałem tam swojego czasu bardzo często, dziś zamówiłem sajgonki które były... DANEK POLECAM (1) Uwielbiam jedzenie z tej knajpy sajgonki petarda, jednak rzeczywiscie dania... Basia i Michał Sajgonki (1) Zamówiłam 3 sajgonki, dostalam dwie, na rachunku policzone za 3. Kurczak w... Klaudia Kozłowska A ja tam polecam (1) Jadam tam chyba od 10 lat i tylko 2 razy trafiłam na przesolone dania, a tak... Kaśka Kurczak z mięsa gołębia/kota/psa/szczura ? (1) Kurczak na chrupiąco ( w wersji firmowy oraz w sosie hoisin ) woła o pomstę !... Magda i Marcin ohydne jedzenie (2) zachęcona tymi wszystkimi opiniami niestety zamówiłam jedzenie... ohydna zupa... kamila Polecam szczególnie w dowozie! (1) Od kilku lat zamawiam dania z dowozem. Za każdym razem jedzenie dowiezione... Krzysztof