Cud dotyku (1) Korzystałam już wcześniej u innych osób z masażu Lomi-Lomi,jednak ten którego... Dorota COŚ WIĘCEJ .... (1) Jestem ....? Gdzieś ... ??? Czysta HARMONIA !!! Można na krótką chwilę ,... Aga Idealny Prezent... (1) Otrzymałam od mojego męża na 3 rocznicę ślubu. Był to przepiękny masaż Lomi... Lena
Niesamowita ulga (1) Trafiłam do Agnieszki już jakiś czas temu z przykrymi dolegliwościami... ela Relaks i Harmonia (1) W świecie, gdzie tak łatwo o zabieganie i codzienną rutynę Pani Agnieszka i... MonikaS. Prawdziwa harmonia.. (1) Oferta godna polecenia! Profesjonalna obsługa i jakość usługi. Hawajski... Karolina dla sportowców (1) Uprawiam dużo sportu nadwyrężającego stawy. Mimo rozgrzewki przed każdym... Witold POLECAM !!! (1) Byłem na zabiegach u Pani Agnieszki kilka razy. W tej chwili jestem... Kris Byłem-zobaczyłem-zwyciężyłem (1) Aloha Jak opowiedzieć niewidomemu o kolorach? Jak opisać nieopisywalne...?... Art em WIĘCEJ NIŻ MASAŻ :-))))) (1) Pani Agnieszka jest cudowną osobą. Z pełnym oddaniem podchodzi do zabiegu.... Karolina Masaż Agnieszki (1) .. właściwie masaż to zbyt popularna nazwa, aby oddać to czym obdarowuje... Hanna Litawińska Tomek - opinia (1) Masaż u Pani Agnieszki jest bardzo subtelnym przeżyciem, a jednocześnie... Tomek Jedność duszy i ciała (1) Sesja masażu u Pani Agnieszki przekonała mnie o tym, że dusza mieszka w... Tomek zielono mi (1) Masaż lomi lomi nui może być niezwykłą wyprawą do siebie, donikąd, „do... Anna Karolina Wdzięczna klientka (3) Agnieszko dziękuję za każdy kolejny masaż dzięki Tobie mogę przejść okres... Małgorzata Masaż Lomi Lomi (1) Z radością podzielę się swoją opinią na temat masażu Lomi Lomi u Agnieszki... Anita Polecam gorąco (1) u pani Agnieszki jest magicznie i rajsko! Masaż jest szalenie profesjonalny,... Justyna Chwila dla siebie (1) Już dawno tak nie odpoczęłam. Zwolniłam totalnie. Masaż u Pani Agnieszki to... Bożena Wspomnienie (1) Masaż? Zbyt mało powiedziane:) Ta wycieczka w przestworza trwa nie 2 godziny... Robert Piotrowicz - Człowiek As Wrażenie (1) masaż z u Agnieszki, to jedna z najcudowniejszych rzeczy jakich doznałam w... Katarzyna Król