Nieziemskie przeżycie!:) (1) ...masaż to zbyt prosto :)....to nieziemskie przeżycie!:) cudowność dla ducha... Dorota Kurs Lomi Lomi Nui (1) Cudowny kurs, cudowna atmosfera, pełen profesjonalizm Agi i Madzi. Ten rodzaj... Anetka dziękuję Agnieszko ;-) (1) Magiczny wieczór, pełne odprężenie dla ciała, umysłu i emocji. Chwila…... Ola
TAK TAK TAK! (1) Jeśli ktoś szuka : Relaksu, Wytchnienia, Spokoju, Radości, Czasu tylko dla... Monika Wspaniałe warsztaty z ZIELICHĄ i cudowny MASAŻ LOMI LOMI NUI (1) Bliskość i Harmonia- nazwa firmy nie jest przypadkowa- w pełni odzwierciedla... Bożena Cudowny masaż ciążowy. (1) Pierwszy polinezyjski masaż ciążowy w ośrodku Bliskość i Harmonia miałam w... Agnieszka U. Niesamowity masaz Lomi Lomi Nui. (1) Agnieszka jest Cudownä Kobietä, to wiedzialam.... ale sie nie spodziewalam,... ula. b. masaż Shantala (1) zdecydowanie wszystkim polecam. masaz Shantala swietnie relaksuje mame i... kat masaz Shantala (1) masaż dla niemowląt Shantala naprawdę działa!!!, nawet na mojego synka... Anna Masaż 5 - miesięcznego dziecka (1) Słyszałam o masażu niemowląt, ale tylko słyszałam... i moje odczucia były... Mama Ala HAWAJSKIE LOMI LOMI NUI (1) Po Lomi Twoje życie nie będzie już takie samo ,moje już się zmieniło :)... KATARZYNA Spotkanie z Agnieszką i Lomi Lomi (1) W Jej masażu jest coś z medytacji – wielka uważność na drugą osobę i... Celina Lomi Lomi Nui (1) Od chwili pierwszego masażu jestem miłośnikiem Lomi Lomi Nui. Korzystałem... Marcin Boski masaż ! (1) Każdy powinien choć raz poczuć boskich rąk Agnieszki , która w kilka sekund... mj Lomi lomi - balsam dla ciała i duszy (1) Niesamowite doznanie kojące fizycznie i psychicznie. Hawajski nastrój,... Daria masaż LOMI LOMI (1) nie wierzę w przypadki, bo wszystko przecież czemuś służy...usłyszałam o tym... Hania