Serdecznie polecam (1) Trafiłam do Agnieszki w bardzo trudnym momencie życia, gdy moje ciało bardzo... Anna Lomi Lomi Nui (1) Mialem przyjemnosc poznac Agnieszke i byc u niej na Masazu Lomi Lomi. Cala... Pawel Staszczyk Bardzo polecam :) (1) Do Agnieszki przyszłam zimą na masaż. Dopiero dziś mogę napisać kilka słów i... Anya
nie tylko dla ciała.. (1) Z całego serca polecam Lomi u pani Agnieszki! To ciepła i empatyczna osoba.... Agata Little Goddness (1) Przyszedłem na Lomi smutny, zły i obolały. Jakoś nie bardzo wierzyłem w te... Serghino Boski masaż (1) Na masaż do Agnieszki trafiłam "przez przypadek". Moja przyjaciółka zrobiła... Natka Cudo :) (1) Byłam u Agnieszki na masażu Lomi Lomi dwa razy i jestem pewna, że będę... Aga_Edynburg super (1) masaz u agnieszki to wiecej niz masaz... ta pozornie drobna kobieta ma w... anna najlepsze, co może nas spotkać w Gdyni (1) Decyzja o spotkaniu z Lomi Lomi jest jedna z najlepszych decyzji w życiu.... Aneta z Poznania Niezwykły czas... (1) Agnieszko, dziękuję! za każdym razem kiedy do Ciebie przychodzę jest inaczej.... Aga Gdynia = masaż u Agnieszki! (1) Z ogromną radością poddałam się kolejny raz dotykowi Agnieszki, który na... Ada lomi lomi cos dla duszy i dla ciala (1) Dziekuje Agnieszce za to doznanie, poszlam z ciekawosci raczej a tyle dobrego... Anna Rewelacja (1) Od paru lat jestem klientką Agnieszki i od tego czasu skończyły się moje... Ewa Najlepsze dwie godziny !!! (1) Agnieszkę poznałem przez bloga. Jej bloga http://akawula.blogspot.com/... Bartek Cuda się zdarzają :-) (1) Każdemu polecam masaż Agnieszki! Agnieszka jest niezwykle ciepła, pełną... Joanna Moje Hawaje ;) (1) Miałam okazję doświadczyć różnych masaży i masażystów, ale masaż Lomi Lomi... Asia Nowe spojrzenie (1) Polecam masaż Lomi Lomi u Agnieszki, ponieważ daje to relaks, odprężenie i... anna Jak Nowa (1) Po dwóch godzinach spędzonych u Agnieszki czuje się zrelaksowana, świeża,... Monika polecam :) (1) gorąco polecam masaż który jest zbawienny nie tylko dla ciała ale i ducha... Dorota Masaż ciążowy (1) Do Agnieszki chodziłam wcześniej na Lomi Lomi. Kiedy więc w brzuchu pojawił... Iza