Rania-myślę,że piszesz dziwne rzeczy.Ja też kupiłam po dwa bony na Groupon na depilację i kuma shape.Dziwne,że obie depilacje wykonałaś tak szybko,bo mi pani przeprowadzająca depilację wyraźnie określiła czas pomiędzy zabiegami na 4-6 tygodni.Tak więc na razie w gabinecie dr Pernak byłam raz.Popieram wypowiedź pana Pernaka,że krótki czas zabiegu to zaleta!Maszyna jest nowoczesna i profesjonalna co można sprawdzić na anglojęzycznej stronie producenta.Byłam już na depilacji nóg w innym gabinecie i trwała ona w nieskończoność (laser light sheer duet) i było to bardzo bolesne z poparzeniami włącznie.
Odnośnie kuma shape jest zadowolona,choć dopiero miałam jeden zabieg.Nie należy spodzewać się cudów po dwóch czy nawet pięciu zabiegach.Wczytaj się w treść na stronie gabinetu dr Pernak a dowiesz się,że nie bez powodu rekomenduje się serię około 10 zabiegów.To samo uczciwie powiedziała mi pani wykonująca masaż.Nie wiem więc Rania czego się spodziewałaś po zaledwie dwóch wizytach?

Ja jedynie żałuję,że podczas pierwszej wizyty nie zastałam pana doktora,ponieważ chciałam się skonsultować w pewnej być może chirurgicznej sprawie,ale może następnym razem będę miała szczęście :-)

Polecam!