A może tak.... pogadamy jakie kobiety podobają się Wam, Panowie, najbardziej?

Ja wiem...że najpiękniejsza kobieta to ta ubrana w uśmiech,pełna energii,jęcząca w nocy i nie warcząca w dzień,czyż nie ?

Tylko pamiętajcie to ma działać w obie strony,my też nie lubimy sfrustrowanych typów :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: A może tak.... pogadamy jakie kobiety podobają się Wam, Panowie, najbardziej?

Czy ktos moze mi strescic ten watek? Bo jestem na bani i nie moge ogarnac. Przepraszam, jesli kogos uraze, ale wydaje mi sie ze najwazniejsza jest milosc. A skoro Bog jest miloscia, to prawdziwa milosc moze byc tylko odbiciem milosci Boga. A do tego mozna dojsc tylko z Bogiem, czyli w malzenstwie. Czy to jest logiczne? Chyba, ze gadamy o fizycznym idaeale kobiety. Jak tak, to prosze bardzo. Ashley Graham jest piekna kobieta. Spytajcie wujka googla
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: A może tak.... pogadamy jakie kobiety podobają się Wam, Panowie, najbardziej?

Gadalem Ci ze jestes wyjatkiem w nocy dzis?
Swieci Slonce, prawdziwe wilki wtedy spia.
Odezwe sie gdy zajdzie Chili.
Teraz obowiazki, badz pewna, ze dam dzis Znac Tobie.

Teraz Wilk sie musi schowaca najpierw pomoc komus.

Moja Wilczyco.
Od dzis nie jestes Czekolada Chili. /dla mnie

Jestes dla mnie Wilczyca i od dzis tak sie do Ciebie bede publicznie i prywatnie zwaracal na kazdym mozliwym poziomie komunikacji interlokutorze moj.

Wiem, ze mi pozwolisz.
BO jestem wilkiem.

ps slonce mnie razi, a musze isc do miasta. Katastrofa. Disaster.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Patrz W jak Wilk i W jak W.....
Aaaaa.
Piąty Mistrzu,piąty od góry. Bursztynowe oczy,niebieskie tło,srebrno- niebieska sierść,prawie jak Whisky,prawda ?
To jakieś dziwne,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chili gdzie jestem na tych zdjeciach?

https://www.google.nl/search?q=zdj%C4%99cia+wilk%C3%B3w&espv=2&biw=1366&bih=677&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwij45KmirLJAhVH7g4KHW6tB3QQsAQIHA
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czekoladko Chili.

Bateria padla.
Przepraszam.

Hm... to już wiadomo o czym jest ten wątek

Wiadomo Sadyl,wiadomo...bo przecież jak nie ognisty to co z niego za koń.

Sadyl

Napisz odezwę wierszem
Nie daj się prosić

Ponoć
..Oczy me niebieskie (wielkie,gdy odbiorca przekazu nie czuł komunikatów)
i..język ...(giętki, miękki)
W niewerbalnym znaczeniu -rzecz jasna.
Zwrócił uwagę na mą jakże skromną osobę.

W POTOCZNYM JĘZYKU
Lubiłam (i lubię) z nim gadać.

@czi-czi:

Ognistego ;)

Mamić "damy"...ja nie dama,zatem mnie nie dotyczy.

Sadyl popieram i widzę,ze stawiając na Ciebie,postawiłam na dobrego konia.

Osa,rady me nijak Ci się przydadzą,Ty sama dobrze wiesz co robić by ten ogień nigdy się nie tlił,a płonął forever ever,zwłaszcza z Twoją niekończącą aię wyobraznią.

Czi-Czi jestem młodą mężatką.
Jeśli masz rady-dobre rady wyślij mi na priv (wszak zalogowana jestem)
być może skorzystam być może nie,lecz chętnie przeczytam.

(Mój mąż-uwielbiam to twierdzenie).

Młoda mężatka Osa -Wesoła Osa

@Osa:

Dama, która daje się "omamić" czymkolwiek, nie jest warta mej uwagi.
A na szybkie przygody łóżkowe już nieco starawy jestem :/

Czi-Czi
Niechaj Sadyl ów wierszem napisze.

PS.Słabostek do owego osobnika nie miej,
gdyż jak sądzę lubi on mamić damy wszelakie,
stosując niuansów bez liku.

Wręcz jako Poetka śmiem zaryzykować
"Metoda na Sadyla"

Osa, Twój mąż to mądry facet,słuchaj jego...a nie obcych typów na forum,nawet jeżeli nie wydają Ci się obcy . To Twój sukces gdy nie lubi Twoich perfum,a lubi Twój zapach. Dbaj o to.

Nie wypada mi tu pisać,dałabym Ci małe porównanie,nie mogę,być może z szacunku do innych forumowiczów,a być może dlatego,że w okół mnóstwo tępych dzid :-)

Sadyl wiesz,ze mam słabość do Ciebie,ale nie mów do mnie jak do tych wszystkich nicków znanych czy nieznanych,proszę.

Proste słowa,prosty przekaz,bez niuansów i tego całego pitolenia.

Czi-Czi

Temat, który zakreśliłaś w wątku
zaiste jest istotny również dla mnie,bo:
Mąż mój,który kocha mnie ponad życie ( tak mówi-to jego składnia) i żyć beze mnie nie może,
Nie lubi zapachu moich perfum.
Aczkolwiek ten sam mój mąż uwielbia "mój " zapach naturalny, którego ja nie czuję.

a więc mężczyźni udzielający się na forum wzbudzili moją uwagę.

Wesoła Osa-młoda mężatka

Jeżeli chodzi o "sztuczne zapachy"
Używam (używałam) Kenzo Jungle Elephant-Ale tylko wtedy kiedy męża nie ma.
Teraz On decyduje czym mam wonieć-a ja nie stawiam sprzeciwu.

@Wesoła Pszczółko ;)
Byłam w Twym wątku, czytałam i podziwiałam i dlatego się zagalopowałam, prrry ;)

@Vi, i dzięki bogu, ja również w wąsach, wąsikach, wąsiczkach nie gustuję ;)

@SS;) cosik chyba spięty jesteś, powściągliwy lub napięty ;)

> czy wyczuwam jakąś lekką złośliwość Sadylu

Ani grama!
Po prostu, rzetelnie potraktowałem temat wątku :)

> wiecej i ponad to nie jest wstanie mój mały rozum ogarnąć

Przez myśl mi nie przeszła odchyłka od "male/female". "Other" było żartem, którego w tym wątku zupełnie nie uwzględniałem.

Sadyl gust i owszem nie ma nic do powiedzenia,bo na temat gustów jak pisałam powyżej nie dyskutuję,ale za to ja mam wiele do powiedzenia,jak zawsze zresztą .

Czy mylę się czy wyczuwam jakąś lekką złośliwość Sadylu i nie wąsik jest tego powodem ?

Ja z tych głupich niestety ,dla mnie jest kobieta i mezczyzna,wiecej i ponad to nie jest wstanie mój mały rozum ogarnąć ,wąsika i penisa zresztą u kobiet też nie,choć nigdy z tolerancją na bakier nie byłam.

Inne tematy z forum

Klimatyzacja w biurze (55 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

Najlepszy broker forex w Trójmieście (16 odpowiedzi)

Jak w temacie. Czy ogólnie ma znaczenie gdzie broker ma siedzibę? Z tego co widzę, to wszystkie...

czy ktoś z Was wygrał w radiu?? (148 odpowiedzi)

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde...