szystkim polecam (1) Daje najwyższą ocenę. Informacja kompleksowa, obsługa na czas, wszystkie... Rafał W końcu kredyt bankowy (1) trochę się zagalopowałem i nadmiernie obciążyłem w chwilówkach i kredytach.... Marcin M. Sprawnie i bezproblemowo (1) Załatwili mi 2 kredyty w ekspresowym czasie i pomimo wielu przeszkód... AdamT
polecam pana Piotra W. (1) nie myślałem że kredyt można wziąć tak sprawnie, szybko, przyjemnie... i... marcin Błąd w tekście - O nas (1) Proszę poprawić błąd ortograficzny. Nie wygląda to profesjonalnie i jest... KH Mieszane odczucia (2) Wystawiam ocenę pozytywną mimo, że pomocy nie otrzymałam. :( Dagmara Polecam! (1) Polecam Panią Paulinę z ABC FINANSOWANIA. Rzetelna, życzliwa i przede... BP opinia (1) Jestem całkowicie zadowolony ze współpracy z tą firmą. Andrzej Rekomendacjia (1) Wspolpracowalam z p.Piotrem rzetelne doradztwo , obsluga na wysokim poziomie,... Justyna bardzo na plus! (1) Nabrałam chwilówek, bo tak łatwo je dostać... co tu dużo mówić, głupia byłam.... bacha Pomoc w wyczyszczeniu windykacji i egzekucji i załatwienie kredytu (1) Jestem szczerze powiedziawszy bardzo zaskoczony jak można tak sprawnie i bez... Paweł SERDECZNIE POLECAM - WSZYSTKIE BANKI W JEDNYM MIEJSCU (1) Miałem przyjemność skorzystać z pośrednictwa przy pozyskaniu kredytu na zakup... Grzegorz Pomoc w pozyskaniu kredytu gotówkowego na komornika i pozabanki (1) Trafiłem do tej firmy z polecenia jako do firmy od spraw beznadziejnych.... Piotr M. Prowadzenie sprawy kredytu konsolidacyjnego (1) Dziękuję za zaangazowanie w prowadzeniu mojej konsolidacji. Dzięki całej... Paweł K. pozyskanie pieniędzy na konsolidację kredytów (1) Pan Piotr znalazł dla mnei rozwiązanie mimo braku zdolności kredytowej u... Paweł Wik kredyt z wpisem w czarnej liście (1) Kiedyś miałem z żoną kredyt którego nie spłacaliśmy dobrze. Bank wpisał nas... Adam i Justyna Firma polecona przez znajomych. Nie zawiodłem się (1) Sceptycznie podchodziłem do usług tego typu biur, ale muszę powiedzieć że się... Andrzej M. Kredyt gotówkowy z popapranym bikiem (1) Chciałem się podzielić swoją pozytywną oceną działania firmy w szczególności... Jeżewski P. Usługi biura kredytowego ABC Finansowania (1) Nie korzystałem z usług pośrednika do tej pory, ale przy natłoku swoich zadań... Kowalczyk A i P Kredyt na budowę domu (1) Skorzystaliśmy z usług tego pośrednika już drugi raz. Tym razem był to kredyt... Andrzej i Natalia N.