jestem zadowolona (1) moje wydatki przekraczały dochody, od 2 miesięcy oddycham z ulgą, dziękuję Zadowolona Pomocna dłoń (1) Moja sprawa była skomplikowana i zawiła. Trochę to trwało bo jakieś 2... Usługi Transportowe Polecam (1) Trasakcja przebiegła pomyślnie – Polecam! Adam
fachowcy w każdym calu (1) korzystałem z uslug tej firmy, polecił mi ja znajomy, szczerze mówiąc troche... mirek.p POLECAMY!!! (1) Z czystym sumieniem możemy polecić doradztwo pana Piotra. Do swojej pracy... SZCZĘŚLIWI Polecam wszystkim którzy szukają jakichkolwiek kredytów (1) Dwa lata temu Pan Piotr pomógł mi zwiększyć zdolność kredytową i kupić... Patrycja Patrycja - opinia (2) .. chcieliśmy z mężem wziąć kredyt mieszkaniowy i co najważniejsze zależało... Patrycja Kredyt na zakup mieszkania (1) Kupowałam niedrogie mieszkanie do remontu. W sumie zadziałali sprawnie bo w 2... Magda Z. Polecamy firmę. Kredyt z komornikiem (1) Chcieliśmy z żoną dostać 15.000 na spłatę komornika 9000 zł. Znaleźli dla nas... Szycman Zbigniew ocena udzielenia kredytu (2) Brak profesjonalizmu , nieskuteczność , niegrzeczna i niesolidna obsługa... BKK Anna - opinia (1) Bardzo szybka, profesjonalna obsługa. Błyskawiczne znalezienie produktu.... Anna Anna - opinia (1) Bardzo szybka, profesjonalna obsługa. Błyskawiczne znalezienie produktu.... Anna skrajna ocena 6 - BO TO SKRAJNI PROFESJONALIŚCI! (1) jestem przedsiębiorcą i z doradcami, pośrednikami lub bankami mam... Przemysław skrajna ocena 6 - BO TO SKRAJNI PROFESJONALIŚCI! (1) jestem przedsiębiorcą i z doradcami, pośrednikami lub bankami mam... Przemysław Zaangażowanie i przede wszystkim skuteczność (1) Tą kancelarię polecił mi znajomy. wybór okazał się słuszny. Przez 6 miesięcy... miotkpiotr Kredyt firmowy (1) Korzystałem z usług kilku doradców i zostałem odesłany z kwitkiem.... Andrzej pełen profesjonalizm (1) Korzystam z porad Pana Piotra od kilku lat, pomógł nie jednemu z moich... Paweł Szczególnie polecam. (1) Polecam. Profesjonalne podejście. Pan Piotr naprawdę angażuje się w daną... Ryszard The Best (1) Profesjonalna obsługa Pan Piotr Wysocki bardzo rzetelnie podszedł do tematu... Fedrus ABC Finansowania - pełen profesjonalizm (1) Współpraca z Panem Piotrem to czysta przyjemność. Solidnie i profesjonalnie... Radek