Asia - opinia (1) Polecam w szczególności Pana Piotra, pomógł mi już przy drugim kredycie.... Asia Dawid - opinia (1) Polecam wspolprace ze względu na szybkie i skuteczne załatwienie sprawy. Dawid kinga - opinia (1) Wspaniały personel, profesjonalna obsługa i wielka pomoc:) bez Pani Kasi nie... kinga
Daję 6/6 bo zasłużyli (1) Duże zaskoczenie w podejściu do załatwienia kredytu na dom. Wszystko... Arkadiusz i Monika M. Polecam za zaangażowanie i rozwiązywanie problemów. (1) Wogóle sceptycznie podchodziliśmy do możliwości uzyskania kredytu w banku z... Andrzej i Marta K. Bardzo polecamy (1) Do Pana Piotra trafiliśmy po zbyt długiej i nieudanej współpracy z innym... Marek i Ania Konsolidacja zobowiązań (1) Pani Karolina wraz z Panem Piotrem, przeprowadziła kompleksową analizę... Roman Profesjonalne usługi, polecam! (1) Pan Piotr zna się na rzeczy i jest to osoba godna polecenia jeśli chodzi o... Rafał Współpraca z Panem Piotrem to przyjemność (1) Pan Piotr pomógł nam poukładać nasz budżet domowy, a ponad to skonsolidował... Piotr Zieliński 100% ZADOWOLENIA! (2) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z ABC Finansowania. Wszyscy pracownicy... Monika Bardzo Polecam (1) Bardzo Polecam Miałem duże problemy aby cokolwiek uzyskać ale dzięki Pana... Dawid Godni polecenia (1) Jesteśmy z narzeczonym zachwyceni firmą ABC Finansowania, dzięki pracownikom... Sandra Kredyt hipoteczny (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z firmą, kredyt załatwiony szybko i... Alicja Rzetelne i profesjonalne doradztwo finansowe! (1) Pan Piotr jest specjalistą w swojej dziedzinie, a w mojej firmie... Piotr Polecam dla osób z dużymi ratami (1) Mimo dość trudnej sytuacji z zarobkami po konsolidacji udało się uzyskać ratę... Andrzej N. Brawo Ty ! (1) Godne polecenia. Dziękujemy za poświęcony czas. Powodzenia. Sylwia Konsolidacja kredytu gotówkowego (1) Dzięki konsolidacji dla naszego skromniejszego budżetu kwota rat zmniejszyła... Maria Kompleksowa obsługa (1) Wszechstronne i profesjonalne doradztwo. Temat rozszyfrowany w mgnieniu oka i... Paweł szybkie działanie i sukces (1) zgłosiłam się w opresji przez to że zawiedli moi kontrahenci, pan Piotr... Beata szybko i skutecznie (1) Wszystkim polecam usługi Pana Piotra, ogromna wiedza i zaangażowanie w... Hanna