ACTIV Fikakowo (2) Rowery nie nadają się do jeżdżenia. Stare niewyregulowane, luzy na korbie,... Spinning Activ w Witawie (1) Długo "dojrzewałam" do tego, żeby pójść na siłownię. Mam wrażenie, że całe... Monika Bravo Trener Personalny DAMIAN WEGNER !! (1) Zbiegiem okoliczności trafiłem na siłownię ACTIV w Witawie - dostałem w... Lukasz S
Siłownia na +. Polecam! (1) Ogólnie to siłownia na morskiej do polecenia. Dużo dobrego sprzętu i duuża... Kasiarzyna Polecam (1) Zaczęłam chodzić do Aktivu prawie dokładnie rok temu, bo wszyscy mówili, że... K Profesjonalna siłownia (1) Bardzo miła obsługa, wykwalifikowani instruktorzy, świetna atmosfera.... Maciek ACTIV FIKAKOWO (1) Klub bardzo fajny, każdy znajdzie coś dla siebie. Bardzo duży wybór zajęć.... junior ACTIV FIKAKOWO (1) Bardzo dobry klub, miła atmosfera, każdy znajdzie coś dla siebie.... junior Morska - najlepsze z możliwych rozwiązań (2) Dobra kuźnia dla prawdziwych wyjadaczy którzy lubią poczuć smak żelastwa. Nie... Lukasz Spostrzeżenia (4) Świetna siłownia. Fajny klub, jeśli chodzi o możliwości. Jednak mam sporo... Chcąca ćwiczyć. Miło i sympatycznie, ale... (1) Chodziłam kiedyś ACTIV - atmosfera była miła i sympatyczna :-) sporo... vi moja ocena (3) Mieszkam w Gdyni juz rowno 4 lata i szukalam fajnego klubu, gdzie moznaby... Aneta Activ Karwiny (1) Od jakiegos czasu uczeszczam do klubu i jestem w 100% zadowolona. Przemiła... rowerzystka Zumba rewelacja (1) Polecam wszystkich, na Zumbę chodzę od niedawna a prowadząca - Pani Magda -... Ania Klub na poziomie! (1) Zaczelam chodzic w zeszlym roku i szczerze powiem, nie wiedzialam, czego sie... MAD Zajęcia dla Kobiet, Morska (1) Chłopaki są S U P E R :) !!! Violka magda - opinia (1) Od kilku lat korzystam z zajec w klubie i bardzo polecam kazdemu. Plusy: -... magda step** (1) Niestety właściciele bardzo mocno ingerują w ukazywane się opinie. Zgadzam... Ewa Wąsowska zajęcia fitness we wtorek (1) niestety :-( odkąd nie ma Basi wtorkowe zajęcia to totalna załamka, zajęcia... Asia Awantura o Basię :-( (1) 1). Basię poznałam w Activie. 2). Dzieli nas spora różnica wieku, najpewniej... Violetta Mach