architekt i doktor (4) komornik ich zlicytował i się eksmitują, pucio Ogromne rozczarowanie (50) Witam, Jestem szczególnie niezadowolony z usług firmy AEDES Fabryką Wnętrz.... Tomasz Błaszczyk Polecam (1) Uważam, że warto skorzystać. Państwo wszystko nadzorują, a cenami naprawdę... Agata
Polecający - opinia (3) Polecam. Bardzo Duży wybór. Moje mieszkanie - I klasa. Mam wrażenie, że te... Polecający Kafelki (2) Przepiękne kafelki. Moi kafelkarze też nie narzekali :) Marek Profesjonalna usługa (1) Dużo nowych rozwiązań, ciekawe pomysły, wysoka jakość, trochę drogo :) Waldi Grzegorz - opinia (1) Naprawdę warto :) Grzegorz Warto skorzystać (1) Jestem bardzo zadowolony. Naprawdę profesjonalnie no i wszystko na miejscu.... Marek Kompleksowo (1) Polecamy, praktycznie bez wychodzenia z salonu urządziliśmy całe mieszkanie.... Sylwia i Marek Kuba - opinia (1) Polecam Kuba Ładny salon (1) Polecam. Wysoka jakość. Sonia Ekskluzywnie (1) Gorąco polecam. Maciek. Maciek Maryla - opinia (1) Wysoka klasa!!! Polecam Maryla ... (1) ... Za projekty każą sobie płacić z góry a potem nie wywiązują się z obietnic... Magdalena Mirek - opinia (1) Treść opinii: Elegancja Francja :) Polecam. Nic dodać, nic ująć. Mirek Daro - opinia (1) Fajny salon Bardzo ekskluzywny salon. Miła obsługa. ogromny wybór... Daro Niedostępne nformacje (2) Zwrociłem się do firmy AEDES o wycene mojej kuchni i dowiedziałem się,że jej... Marek Matyskiewicz Klasa! (1) Unikalne kafle, wybór bardzo duży i naprawdę piękne wzory, prawdziwy szyk!!!... Patrycja profesjonalny salon (1) piękny wystrój- robi wrażenie, pani która nas oprowadzała była bardzo... Wioletta