Nie jest źle nie jest źle nie j (3) Reakcja natychmiastowa, serwis bardzo sprawny, ale ceny trochę wyśrubowane.... jajcogniot Super fachowa pomoc (1) Bardzo polecam. Szybko, fachowo, uczciwie. M POLECAM!!! (1) Firma godna polecenia. Korzystam z usług p. Romana Hutnika kolejny raz - bez... Monika
Polecam (1) Szczerze polecam.Pełen profesjonalizm.Punktualność. Jestem bardzo... Lena Polecam (1) Dobra firma, szybko sprawnie terminowo, stosunkowo niedrogo, a do tego... Noel naprawa zmywarki (1) Skorzystaliśmy z usługi firmy celem naprawy zmywarki. Naprawa (a w zasadzie... Magdalena Porządna firma i fachowa pomoc (1) Firma godna polecenia już pierwszy kontakt z Panem Romanem robi wrażenie... Rafał Polecam tą firmę - naprawa zmywarki (1) Miałam problem ze zmywarką od dłuższego czasu. Nie myła dokładnie. Poprzedni... Anna Kallas wszystko idealnie (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi, bardzo profesjonalne podejście, Pan od... zadowolona klientka fachowość, rzetelność i terminowość (1) tak jak w tytule, nic dodać nic ująć. Szybki i profesjonalny zakres usług... Jacek, Gdynia - Karwiny Szczerze polecam (1) Zachecony opiniami w internecie postanowilem skorzystac z uslug tej... Krzysztof warte polecenia (1) naprawa zmywarki: fachowo, sprawnie - ze wszech miar polecam ! 21.05.2015... Jan "My jesteśmy dla klienta, a nie odwrotnie" (1) Niby truizm, ale jak często zapominany. Takim hasłem zareklamował mi się Pan... Maciek Rzetelna firma (1) Bardzo rzetelna firma. Wszystko zostało szybko i konkretnie załatwione.... kate godny polecenia (1) Mily czlowiek, po zapoznaniu sie ze wszystkimi szczegolami polecil mi scigac... Michal Polecam (1) Zdecydowanie polecam ! Pan, który odebrał telefon najpierw szczegółowo... Małgosia Polecam (1) Potwierdzam wszystkie poniższe opinie. Terminowość, fachowość, przystępne... Magda Rewelacja (1) Zgłoszenie 16, naprawa (pralka i zmywarka) 17.06, bardzo profesjonalni... Hanka naprawa zmywarki AEG (1) Potwierdzam charakterystykę firmy wpisaną przez właściciela. Serwisant, który... em Rzetelny fachowiec i sympatyczny człowiek (1) Pan Roman to świetny fachowiec. Bardzo szybko zdiagnozował usterkę w mojej... Tomasz