rzetelnie i szybko (1) Bardzo szybka i fachowa obsługa. Pan serwisant wprawdzie się spóźnił, ale... MK Autentycznie zaskoczony (1) Jednak da sie jeszcze w Trojmiescie spotkac fachowcow, a nie naciagaczy. Juz... Klient Świetny Fachowiec (1) Pan Roman jest świetnym fachowcem Człowiek który zna się naprawdę na swojej... Sławek
Świety fachowiec (1) Zgadzam się w pełni z przedmówcami. Profesjonalizm, uprzejmość, uczciwość,... Margola POLECAM !!! (1) Zepsuła mi się pralka. Kontakt telefoniczny bardzo dobry. Uprzejma obsługa.... Marcin Rewelacja (1) Po doświadczeniach z innymi "fachowcami" jestem pod wielkim wrażeniem... Michał Terminowo Profesjonalnie Tanio Uczciwie. (1) Jeszcze jestem w szoku, że naprawa zmywarki wyceniana przez innego "fachowca"... MARIUSZ Naprawa zmywarki (1) Dawno nie spotkałam sie z tak solidną firmą! Fachowcy świetni, termin... Barbara Kozak Świetny fachowiec (1) Konkretnie, szybko, solidnie. I przy tym normalne ceny. Co mam napisać... Marta naprawa zmywarki (1) Fachowo, szybko i solidnie. Adam Naprawa pralki (1) Wszystkie wcześniejsze opinie w pełni popieram. Naprawa pralki wykonana... ES SUPER PROFEJONALNA FIRMA (2) Jestem bardzo zadowolona z usługi. Od telefonu byli juz na drugi dzień.... Aga Po prostu - wiedzą co robią (1) Pan, który do mnie przyjechał był kompetentny, przyjechał, naprawił i... Jarek z Przymorza POLECAM! (1) Co prawda pan, który naprawiał pralkę trochę się spóźnił, ale naprawił... Julia Solidnie i terminowo! (1) Bardzo solidny fachowiec , polecam do naprawy zmywarek. Iwona solidnie, szybko i w dobrej cenie (1) Serdecznie polecam, sympatyczny fachowiec, w dobrej cenie, szybko i sprawnie :) Malgorzata Takich ludzi ceni się podwójnie ! (1) Dlaczego? Po pierwsze dlatego, że na zadane pytanie mailowo, odpowiedź... Krzysztof Kochanowicz POLECAM! (1) Naprawa pralki tego samego dnia, fachowo, solidnie, uczciwie-bez naciągania.... balbina Szczerze polecam (1) Szybko i solidnie, na pytanie czy jest sens naprawy 13-letniej pralki Pan... barbara super! (1) profesjonalizm w 100%! zepsuła mi się zmywarka, technik z firmy Pana Romana... malootka@wp.pl