jak naprawiac pralke to tylko tutaj!! (1) Znalazłam namiary na firme HUTNIK właśnie przez trójmiasto.pl, poczytałam... praczka Naprawa zmywarki w Rumi. (1) Szybko. sprawnie, uprzejmie i bez "nabijania" ceny. Firma godna polecenia. Marek z Rumi ja polecam (1) bardzo szybki termin naprawy od zgłoszeni to największa zaleta.Jak i szybkie... marcin
Szybko -Sprawnie (1) Firma profesjonalnie podchodzi do przyjętych zleceń, przyjazd w umówionym... A.H. Pelen profesjonalizm (1) Naprawa pralki przebiegła bardzo sprawnie, szybka diagnoza, sprawdzenie... Chris jestem bardzo zadowolona (1) Przyjechało dwóch przesympatycznych panów. Uśmiechnięci i mili od samego... Marzena T. z Gdyni bardzo rzetelnie (2) Właściciel firmy bardzo profesjonalnie podchodzi do przyjętych zleceń,... Mirek Polecam P. Romana Hutnika, jako bardzo solidnego wykonawcę (1) Nie mogłam napisać natychmiast, bo zepsul mi sie komputer. Czynię to, zatem,... Magdalena Nic dodać! (1) U Pana Hutnika naprawiam sprzęt od ponad 10-ciu lat. Nigdy się nie zawiodłem.... Fabian