ALLMA

Meble kuchenne Zabudowy, meble na wymiar

Gdańsk, Jana III Sobieskiego 14

Warto (1) Szukaliśmy z zoną wykonawcy mebli kuchennych. W czarnym i bordowym połysku.... Wiktor Nieporozumienie (2) Niestety muszę się zgodzić z opinią Pani Anity. Faktycznie umowienie się na... Iwona Nawet nie można się umówić na spotkanie (2) umówić się na spotkanie w domu - wielka sztuka. Szef ciągle mówi iż oddzwoni... Anita
Polecam (1) Zgadzam się całkowicie z opinią Pani "Klientka z Zaspy"- oddaje w 100% to co... Wiola Szafa w korytarzu (1) Szefem, a zarazem właścicielem firmy Allma jest przesympatyczny człowiek o... Klientka z Zaspy Niezła firma (2) Do nowego mieszkania zamawiałem kuchnię oraz dwie szafy. Projektant potrafił... Mateusz Zadowolony klient (1) Panowie z firmy wykonywali u mnie kuchnię i jestem zadowolony z ich... Zaspianin Świetne wykonanie (1) Poszukiwałam firmy, która byłaby w stanie wykonać niezbyt standardowe meble... Anita K. Firma godna polecenia (1) W firmie Allma zamówiłam dwie zabudowy do mojego mieszkania. Firma posiada... Monika Grzegorz - opinia (1) fachowo wykonane projekty i montaże ogulnie jestem zadowolony z tej firmy Grzegorz