3xtak polecam (1) Wymiana opon w tej firmie to jak co roku czysta przyjemność:... Kaśka Polecam wszystkim którzy wymagają solidnej usługi w przyzwoitej cenie (1) Korzystam juz czwarty sezon, mam aluminiowe felgi które wymagają doklejanych... Remik Polecam (1) przyjechałem pierwszy raz. szybko ,tanio i fachowo Rychu
Polecam (1) Rewelacyjnie jak co sezon :) Szybko, milo i bezboleśnie !! Nawet nie szukam... Wlodek to sie nazywa wulkanizacja (1) Takich zakładów w trójmieście nie ma dużo pełen profesjonalizm a jezeli... WOJTAS Szybko, sprawnie, solidnie (1) Witam we wtorek byłem zmienić opony w swoim aucie i chciałem polecić firmę... Piecyk SZYBKO I FACHOWO (1) Po wymianie opon w firmie Anika uwierzyłem w to że w tym kraju są jeszcze... jaca piotr - opinia (1) Polecam ,od trzech lat co sezon zmieniam i kupuję u Pana Rafała opony... piotr Profesjonalnie i szybko (1) Kolejny sezon korzystam z usług firmy ANIKA. Serwis kół na wysokim poziomie,... Tomek Tanio, fachowo i błyskawicznie (1) Ciężko mi się zgodzić z " sb - opinia". Kolejny już trzeci sezon z rzędu... Adam 4X4 zdecydowanie polecam (1) Korzystałem już parokrotnie, zarówno w aucie służbowym, prywatnym i żony. Za... Paweł Polecam! (1) Zakład naprawdę godny polecenia. W ciągu niecałej doby były zamówione przeze... Piotr szybko, konkurencyjnie (1) Polecam wszystkim. Dobre oznakowanie. Bardzo sprawna i szybka wymiana ok. 20... Piotrek Szybko i profesjonalnie (1) Bardzo miła , spoko obsługa na profesjonalnym poziomie i b.dobrych cenach zzz Kupiłam, wymieniłam i przechowuje (1) Polecam, bo bardzo sprawnie i sympatycznie. Wczesniej pytalam e-mailem i... anieszka