Nasz klient nasz wróg (3) Jeszcze do zeszłego roku współpraca bardzo przyjemna, obsługa szybka i... Niezadowolony klient Witam do Aniki trafilem przypadkiem (1) Jestem zadowolony opony wymienione starannie i profesionalnie.Duze predkosci... salon urody AnA Obsługa OK (1) Warszatat ok, jednak właściciel strasznie obrósł w piórka. Klient pytając o... GDNARR
polecam (1) polecam,ten zaklad mimo ze niebylem umowiony szybko isprawnie zmienili... jaro Polecam (1) Od kilku lat stale korzystam, szybko i fachowo. Przechowanie opon po sezonie... Lot Szybko, sprawnie i bezproblemowo !!! (1) Szybko, sprawnie i bezproblemowo. Opony zamówione telefonicznie, nastepnego... radek79 POLECAM (1) Byłem na zmianę kół z zimowych na letnie - od razu w bagażniku przywiozłem... Paweł S Polecam (1) Wpadłem w dziurę i uciekało mi powietrze z koła, pilnie bo jechałem zaraz w... zadowolony klient Ja polecam! (1) Korzystam regularnie, a wczoraj zmieniłem juz opony na zimowe. Wszystko jak... Paweł Polecam!! (1) Wymieniam co roku, opony kupuję tylko u nich!! Rafal zna sie na rzeczy.... Prywatny Detektyw Mam fachowca od kółek ;) (2) Pełna profesjonalna obsługa, potrzebowałem opon zimowych, dobrych w dobrej... Sebastian Nowe opony zimowe (2) Zwiedziony największą liczbą pozytywnych opinii postanowiłem skorzystać z... Marek Paweł - opinia (3) Skuszony opiniami na trojmiescie postanowilem w tym sezonie wymienic u nich... Paweł Słabo, niestety... (1) Wymieniałem tam od pewnego czasu koła... Bo tanio i szybko, a same koła... trooper wyważenie kół alu (1) szybko sprawnie i solidnie,polecam Rafał Ostrowski POLECAM !! (1) Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Polecam fachowość i miłą atmosferę. K Wymiana opon na nowe (1) Obsługa profesjonalna.Bez naciągania na dodatkowe koszty.Jakość usług bez... Maciej POLECAM! (1) POLECAM! Paweł Serdecznie polecam (1) korzystam z wymiany opon już drugi rok i jestem bardzo zadowolony z... Włodek ANIKA (1) profesjonalne podejscie do pracy , serwis kół na wysokim poziomie , przebieg... LG