Polecam (1) Profesjonalna obsługa, szybko, miło i tanio! Doris maly - opinia (1) Każdy warsztat powinien tak dbać o klienta i o jakość swoich usług. Mechanik... maly Polecam (1) Polecam Profesjonalne podejście do tematu i fachowa obsługa klienta.... Wojtek D.
Wymiana oponek (1) Mieszkam nie daleko tej firmy i w okolicy parę firm sprawdzałem to tej jestem... irektwp Polecam (1) Korzystałam dwa razy z wymiany opon , oba autka obsłużone szybko i... Aleksandra oponeo (1) ZAMÓWILIŚMY OPONKI Z OPONEO GDZIE ANIKA JEST JEDNYM Z SERWISEM... apokalips1 rewelacja (1) Dzisiaj byłem klientem tej firmy pierwszy raz. Przyjechałem z żoną dwoma... Leszek TANIE OPONY (1) Kupiłam opony w bardzo atrakcyjnej cenie,montaż sprawnie przeprowadzony przez... Weronika Super! Polecam (1) Każdy warsztat powinien tak dbać o klienta i o jakość swoich usług. Mechanik... Zadwolony Klient Wszystko ok (1) Wymieniałam jakiś czas temu opony w tej firmie i jestem bardzo zadowolona.... Kasia GODNY POLECENIA!!! (1) Wymieniałam opony w Anice juz chyba ze 3x. Ostatnio byłam bardzo zadowolona!... Natalia wymiana opon (2) Obsługa taka sobie może i szybka ale kosztem podrapanych felg (brak... Wojtek Pełen profesjonalizm !!! (1) Serdecznie polecam usługi tej firmy! Wymiana opon w błyskawicznym tempie,... Maciek Błyskawicznie, fachowo, nie drogo (1) Polecam wszystkim, którzy szukają fachowej wymiany opon. Obsługa na wysokim... Marcin Polecam (1) Polecam serdecznie. Szybka i sprawna wymiana opon z letnich na zimowe.... Kasia sb - opinia (2) Niestety mimo konkurencyjnych cen to nie mogę z czystym sumieniem polecić.... sb Opony bardzo tanie ! (1) Kupiłam opony w firmie Anika cena jak na rynek Trójmiejski bardzo... Magda polecam (1) polecam wszystkim, którzy chcą zregenerować opony- w niskiej cenie,bardzo... aleksandra Elegancko i sprawnie (1) Pojechałem tam 'z bomby' w celu odgrzybienia klimy, jej napełnienia oraz... Sebastian POLECAM (1) Od dłuższego czasu jeżdżę nie tylko prywatnym ale firmowymi autami i jestem... Maciek