ANTYREKLAMA- linia pachwina!!
Witam, skorzystałam z usługi gabinetu, depilacji laserowej, oferowanej za pośrednictwem groupona. Szkoda tylko, ze zamiast reklamy jest to żywa antyreklama.Pospiech i tempo w jakim obsługiwane są klientki-pacjentki przypomina dworzec centralny. "Proszę nie ściągać bucików,,,, Proszę tylko zsunąć spodenki,,, Proszę na kozetkę,,,"Brak ręcznika jednorazowego, tylko jakiś podkład wielokrotnego użytku, tylko pod pupę, tzn pod te spodenki zsunięte, plecy opieramy na zimnym gołym fotelu. I jak rozumiem oszczędności spowodowane korzystną ceną, choć pytałam rejestrując się co mam ze sobą przynieść, tak oszczędności jakie stosuje się w tym gabinecie na proponowanej ofercie już zrozumieć nie mogę. Czuję się oszukana, kupiłam pełnowartościowy produkt, a dostałam tylko jego namiastkę. Opis oferty nie informował o tym, iż jest to tylko próbny pokaz możliwości tego lasera. "Bikini" w tym gabinecie to...pachwina. Dosłowny obszar poddany laserowej depilacji: 3cm dlugości na 2 cm szerokości. Nowa partia ciała, która jednak miejsca w cenniku nie ma. Naprawdę przykre, bo jak z samego efektu jestem bardzo zadowolona, planowałam wykonać depilacje na całe nogi, tak z obsługi już nie. Szczerze odradzam.