kurs fotografi (2) uczestniczyłem na kursie fotografi cyfrowej w marcu prowadzonego jak się... aro V semestr LO (1) Witam, nie zaliczyłam ostatniej klasy liceum, ale część przedmiotów mam... Beata Ukończyłam uczelnię jakiś czas temu... (2) ...zdałam egzamin końcowy, podobnie jak większość moich koleżanek. Nie zdały... Miriam
polecani wykładowcy to (2) Tadeusz Porożyński (logistyka), Barbara Zachalska-Bieg (prawo), Aleksander... MelwinR jest ok:) (1) Szkoła ok, sekretariat w centrum, nauczyciele w większości akademiccy -... Morfeusz Absolwentka (1) Jestem tegoroczną absolwentką AP Edukacja w Gdańsku. Wraz z nimi zdałam... Lady di WYGRAŁAM!!! :) (1) Hehe...ale jesteście śmieszni...ja zapisałam się niedawno do AP i jestem... lmagdalenka ... (2) Ja obecnie jestem na drugim semestrze reklamy, jestem w maiare zadowolony z... Max Mało profesjonalna obsługa (1) Nie minął miesiąc nauki a już pracownicy szkoły udowodnili to co się mówi o... Tomasz Ucieczka od woja i nic więcej (1) jestem na kierunku technik informatyk, specjalnośc grafika komputerowa,... MARCO Była uczennica (2) Skończyłam tylko I semestr chodzilo nas bardzo mało i do egzaminów... Azja Zapisana w ostatniej chwili.. (1) Ale zdążyłam. Bardzo miła obsługa. Juz wszystko wiem i czekam na zajęcia.... Kati Polecam AP ;-) (1) Profesjonalna obsługa, wszystko na czas, ceny najtańsze. Juz jestem po... Douler Elo, (1) zapisałem się: kumpel mi polcił i ma ratę darmo - niezły czad. W... Szarańcza ZADOWOLONA ;-) (1) Nareszcie znalazłam super szkołe. Zajęcia będą prowadzone w centrum miasta -... Lola Szkoła jest dobra (1) Kadra nauczycielska naprawdę się stara. Szkoła dobrze przygotowuje do zawodu... Georgie