Re: AQUASFERA REDA!
Ta dyskusja o portierze to chyba bardziej na potrzeby mieszkańców innych osiedli co życzą nam jak najgorzej i co jakiś czas wypisują tutaj swoje czarne scenariusze :) Bo przecież Ci co kupowali mieszkania w Aquasferze, wiedzieli, ze będzie portier i się na Niego zgadzali Według mnie to jest teraz ok., że portier nie pyta kto i co robi w budynku na razie się wprowadzamy, pracują ekipy wykończeniowe, bez sensu by było jakby portier każdego pytał gdzie kto idzie i bez mieszkańca nie pozwolił dalej wchodzić :) Zresztą chcielibyście, aby teraz portier Was zatrzymywał i prosił o dowód przed wejsciem? Poczekajmy z ta dyskusją, aż się wprowadzimy, bo mi wydaje się , ze to będzie działać na tej zasadzie, ze klatka będzie zamknięta i każdy mieszkaniec będzie otwierał ją sobie domofonem a jak przyjdzie ktoś "obcy" do budynku to otworzy mu portier i zapyta "w czym mogę pomóc" Dzięki temu np.., żaden bezdomny zimą nie będzie nam spał na klatce, czy nikt nie będzie okradał piwnic co często dzieje się na niestrzeżonych osiedlach Nie przejmujmy się tym czarnowidztwem nieżyczliwych :)
2
0