AQUASFERA REDA!

czy ktos juz kupil mieszkanie w aquasferze! jakie tam sa ceny mieszkan!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: AQUASFERA REDA!

Zastanawiam się nad kupnem mieszkania w aquasferze. Najbardziej mnie martwią te koszty utrzymania. Czy te informacje sa od dewelopera? Mam nadzieje, ze koszty utrzymania beda podobne jak przy osiedlu przy Młynie. pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

i jeszcze jedno co to jest umowa przedstępna,czym sie różni od umowy i czy masz możliwośc wycofania się z niej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pytaliscie ile bedzie wynosil czynsz w takim "hotelu" kto zaplaci za utrzymanie basenu,portierow,ratownikow itd?
To mnie troche hamuje przed podjęciem decyzji no i kupowanie dziury w ziemi też nie fajne:(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mam podpisaną umowę przedwstępną. Udało się wynegocjować niższą cenę niż pierwotnie proponowali, wyszło nam 4 700 zł za m.

Okolica mi się podoba, do kolejki blisko, pola też lubię:) Mam znajomych mieszkających na osiedlu przy młynie i wszyscy są zadowoleni, z wykonania, lokalizacji, obsługi dewelopera. Koszty utrzymania to przedział 200-300zł mniej więcej.

Jeśli ktoś kupuje mieszkanie w Aquasferze chętnie wymienię się doświadczeniami/wątpliwościami/pomysłami:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

A CO ma głosnosc do materialow . Os przy młynie jest budowane z najlepszego materialu - SILKA. silka jest najzdrowszym i najbardziej ekologicznym materialem na rynku! nawet apartamenty w sopocie maja gorsze materialy i parametry i jest o wiele glosniej! glosnosc najlepiej izoluje chemiczny zelbeton w tzw. wielkiej plycie a jak wiemy ani tam cicho ani zdrowo! w budynkach typu blok wielorodzinny zawsze cos slychac nawet gdyby sie zrobilo super standard, gdybys kupil w np. w sopocie po 12000 za m. to bys wtedy sie zdziwil ze jest gorzej! popytajcie specjalistów o silke , bo z moich info to jest najlepszy z ogolnodostepnych materialow a lepiej zyc w zdrowiu niz w wielkiej plycie! reasumujac - blok to jest blok i ma swoje plusy i minusy! jak ktos np.wierci noca to i apartamentocu slychac i tyle,taki urok! wazne w tych czasach zeby deweloper byl wiarygodny a w tym przypadku tak jest i miejsce jest tam wyjatkowo piekne ! ale zawsze mozna szukac ''dziury w calym'' tylko po co ! pojechac tam w piekny dzien, postac troche , ocenic , zobaczyc to miejsce na wlasne oczy! bylem tam ostatnio ład i porzadek i tak zadbanego osiedla w trojmiescie nie widzialem! ale wybor nalezy do kazdego indywidualnie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Poza tym czynsz tez pewnie bedzie bardzo wysoki,utrzymac basen,personel,portierów,ratowników itd to musi kosztować
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciekawe z jakich materiałów bedzie budowane,bo przy młynie tragedia,głóśno itd.
Ciekawy projekt ale co z realizacją hmmmm poczekamy,zobaczymy:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

A wiadomo coś o ceny utrzymania tych mieszkań. Z tego co czytam będzie tam dużo atrakcji, baseny itp, bedzie portier...To chyba oznacza, ze mieszkając tam bedzie trzeba płacić wysoki czynsz? Czy ktoś ma wiedzę na ten temat? Może ktoś uzyskał jakieś informację od dewelopera?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

od 5200/m2 w gore. Naprawde duzy wybor - zarowno w metrazu jak i w ukladzie. Sam sie zastanawiam, ale ciezko mi sie przekonac do Redy (od dziecka mieszkam w Gdyni)... Poza tym to co teraz wyglada (na planie) dobrze i atrakcyjnie, za XX lat moze stac sie kolejnym wielkim blokowiskiem, bo przylegajace tereny zielone pewnie zamienia sie w kolejne osiedle etc...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Czy ktoś zna firmę verte invest? (5 odpowiedzi)

Chodzi mi o jakość i współpracę?

Deweloper w Pucku (6 odpowiedzi)

Dzień dobry, planuje zakup mieszkania w Pucku i mam pytanie do Was. Czy ktoś może kupił albo...

Gdzie kupić mieszkanie?? (37 odpowiedzi)

Chciałabym kupić mieszkanie w Gdańsku.. Które dzielnice polecacie, a które odradzacie i...