Zdecydowanie POLECAM (1) Jestem pacjentem dr Anity Suskiej od kilkunastu lat, zanim jeszcze powstała... Kordian jak dla mnie perfekcja i elegancja:)) (1) POLECAM kazdemu autor Świetnie obsługa! (1) Przeglądając ten portal przypadkowo natrafiłam na rankingi firm oferujących... Klimont Oliwia
Koszmar !!!! (Katastrofa) (3) Kiedy pierwszy raz weszłam do gabinetu pani S. powiedziałam sobie jaki ładny... Wielbicielka pani Suski !!!! :p Kto tanio buduje (2) Przyznać muszę, że nie jest to tania klinika, trzeba zarezerwować sobie... Dawid Znalazłam swojego dentystę (1) Ból zęba był powodem mojej ostatniej wizyty. Mimo napiętych terminów, p.... Aga przemiła obsługa ! nowoczesne wyposażenie (1) boję sie dentysty, ale wizyta w tej klinice to przyjemność dla pacjenta -... MAR Polecam (1) Zwiedziłam z synem pare.... gabinetów i niestety żaden nie miał tak... łukasz i mama Polecam (1) Wypełnienie ok 100-150 zł, leczenie kanałowe 500 zł. Nie jest tanio, jednak... Anna POLECAM (1) Na razie chodzi tylko moja córka i cieszy się na każdą kolejną wizytę. To... Dora