Jest super! (1) Świetna atmosfera, fachowa obsługa i niskie ceny Magda Słaba jakość obsługi , bardzo wysokie ceny (1) Nie polecam usług w tym gabinecie. Ceny są bardzo wysokie a jakość usług... Adam Nie skorzystam ponownie z usług tego gabinetu (1) Umówiłam się na ponowne leczenie kanałowe. W dniu wizyty założono mi jedynie... Sweetkatie
Estetyka dr Marty (1) Chciałbym podzielić się opinią na temat dr Marty do której trafiłem z... Jakub świetne podejście! (1) Przesympatyczna Pani doktor Dominika ! Rewelacyjne podejście do dziecka,... Marta Rewelacyjny stomatolog, wyśmienite wyposażenie techniczne (1) Dr Anita to niezwykly stomatolog, jakich jest juz niewielu.Ogromne... Ronny Sympatyczna i profesjonalna usługa! (1) Polecam wszystkim, którzy szukają profesjonalnych lekarzy. Szczególne cenię... mon Pęknięty ząbp o miesiącu po leczeniu (1) Leczenie kanałowe przeprowadził jakiś młody mężczyzna, którego imienia i... ewa Już nie boje się dentysty! (1) Dziekuję za moje ząbki. Dziekuje za pomoc w wyleczeniu mojego obsesyjnego... Adrianna dr Michał (1) Korzystam z usług tej Kliniki od kilku lat i bardzo sobie chwalę... M. wspaniala klinika (1) Bedac pacjentem wielu roznych klinik dopiero w tej klinice poczulam sie... bogod2 pewne leczenie zębów (2) AS DENT to niewątpliwie nowoczesna, profesjonalna i przyjazna klientom... JB Lubię to! (1) Choć dawno nie jestem już dzieckiem, na samą myśl o dentyście jeży mi się... Radek Kierejsza Domi - opinia (1) bardzo miło, sprawnie i bezboleśnie :) polecam klinikę. Domi Polecam!! (1) Bardzo mila atmosfera, super podejscie do dzieci co procentuje na przyszlosc. W.K.M wirek.s - opinia (1) Na targach ślubnych,nie bez zaskoczenia,spotkałem sie z panstwa... wirek.s POLECAM!!!!!!!!!! (1) Po prostu super. Pani ortodontka - super (miła, przesympatyczna, zna się na... Ania Z cała pewnością polecam ! (1) Mój strach i okropne przerażenie przed wizytą u dentysty zmieniła właśnie ta... Apolonia Iwona - opinia (1) Jestem pacjentką kliniki As Dent od długiego czasu. Bardzo sobie cenię wysoką... Iwona Gorąco polecam (1) Od początku założenia Kliniki jestem jej wierną pacjentką. Po wizytach byłam... Marta