AUTOKAR

Temat dostępny też na forum: Wesele
Dziewczynki kochane mam do Was prośbę, jeśli możecie to dajcie mi namiary na firmy, w których wy wynajmowałyście autokary. Chyba się trochę zagapiliśmy-- ślub już 15.08, a autokaru nie ma( Boże, jak ten czs leci). Aha, podajcie też ceny, ok?

buziaczki, kika
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: AUTOKAR

My wynajmujemy autokar z Wejherowa, 400zł za dowóz gosci z kościoła do lokalu (Gdynia-Rumia) i o 4 rano rozwiezienie gosci po Rumi i Gdyni. Najnizsza cena jaką znaleźliśmy, z ogłoszenia z informatora w USC w Gdyni. Autokar na 50 osób bo większych nie mieli, mam nadzieje ze część gości będzie samochodami to sie jakos pomieszczą.
Tel: 677 44 09.
Za autokar z Gdańska chcieli 600zł za identyczna trasę (znalezione na CD rozdawanym na poradni przedmałżeńskiej :) ). Może jest coś tańszego ale nas cena satysfajcjonuje i nie chciało się nam szukac dalej. Ślub mamy za kilka dni to opowiem jak z solidnością.

serdeczne dzięki Jolu. ciekawe czy tyle samo będą chcieli za dowiezienie gości z oliwy do pruszcza? z niecierpliwością czekam na dalsze, obiecane informacje dotyczące solidnosci firmy, no i może troche opowiesz o ślubie

pozdrawiam, kika

"Dziewczynki kochane " hehehe kretynka

słuchaj, idioto ( idiotko ), jak coś ci się nie podoba to nie czytaj i nie odpisuj. masz bardzo podobne teksty do santany ( tej co to wszystkich krytykuje )-- ciekawe pod iloma nickami piszesz. najlepiej byłoby gdybyś się nie udzielał(a)

Kika tutaj pisza tez przyszli mezowie :). Sprobuj podjechac do pksu w gdansku. Oni tez z mila checia wynajma autokar i podobno w przystepnych cenach.

Czy może bierzesz ślub w Katedrze Oliwskiej?. Ja biorę tam 16.08. więc jak Ty też, to może byśmy wymieniły się informacjami? Pozdrawiam

Aha, zapomnialam o autokarze... Znajomi wynajmowali autobus niedrogo w ZKM we Wrzeszczu (niedrogo). Był to autobus niskopodłogowy - sama nim jechałam. Wiózł gości z Oliwy do Faltomu w Rumii. Nie wiem dokładnie ile ich to kosztowało, ale na pewno najtaniej, bo długo szukali.

Maggie, ślub mamy w kościele P.W. św. Stanisława Kostki w Oliwie. Ale jeśli masz ochotę to możemy powymieniać się informacjami ( oczywiście oprócz tych dotyczących Katedry ). A gdzie macie wesele?

pozdrawiam, kika

p.s. dzięki za informacje o autobusie--sprawdzimy; a Wy gdzie załatwialiście

My jeszcze nie załatwialiśmy autokaru, ale też weźmiemy z ZKM.:-)

Inne tematy z forum

sukienki wieczorowe (57 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Ile alkoholu na weselu dla 100 osób (3 odpowiedzi)

Hej! Planuję wesele na około 100 osób i kompletnie nie wiem, ile alkoholu powinnam kupić. Wiem,...