Marek Rutkowski - ocena (1) Profesjonalizm i zaangażowanie na najwyższym poziomie! Dzięki Actum nasza... Marek Rutkowski Katarzyna - ocena (1) Dzięki firmie Actum nasza wspólnota mieszkaniowa jest dobrze zabezpieczona, a... Katarzyna Aleksander Ulatowski - ocena (1) Niezależnie od zgłoszenia, Actum zawsze działa szybko i profesjonalnie. Duży... Aleksander Ulatowski
Karolina - ocena (1) Zawsze gdy zwracam się do pracowników ACTUM są bardzo kompetentni, cierpliwi,... Karolina Katarzyna O - ocena (1) Świetny kontakt, zaangażowani ludzie i wyczuwalna chęć do załatwiania każdej... Katarzyna O Paweł i Natalia - opinia (1) Zmieniliśmy swojego zarządcę około 6 miesięcy temu i była to bardzo dobra... Paweł i Natalia Dominika - opinia (1) Bardzo polecam tę firmę, pękła mi rura w mieszkaniu, a sympatyczną Pani Ania... Dominika Agata K. - opinia (1) Podoba mi się profesjonalne podejście Actum do klienta, czuć zaangażowanie,... Agata K. Agata i Paweł - opinia (1) Zmieniliśmy naszego zarządcę nieruchomości 6 miesięcy temu i była to... Agata i Paweł Alicja - opinia (1) Polecam z czystym sumieniem tego zarządcę. Nie mogę na nic narzekać, przy... Alicja Robert - opinia (1) Polecam. Mieliśmy wcześniej kilku innych administratorów i zwykle kończyło... Robert Andrzej K - opinia (1) Nie ma żadnych problemów technicznych z którymi spotykaliśmy się z żoną w... Andrzej K P Tomaszewski - opinia (1) Łatwa komunikacja, jasne zasady rozliczeń. Życie ułątwia internetowe konto... P Tomaszewski Paweł - opinia (1) Sprawna obsługa, rachunki na czas. Trafiła nam sie bardzo sympatyczna... Paweł Radek G. - opinia (1) Dobry i solidny zarządca budynku. Kontakt telefoniczny mógłby być... Radek G. Paweł - opinia (1) Polecam. Jest regularny kontakt z naszym opiekunem, rachunki na czas, Paweł Solidny i rzetelny administrator (2) Witam, Actum na Osiedlu Myśliwskim I jest od początku. Administracja tym... B. Bardzo merytoryczny Administrator (1) Dzięki zaangażowaniu w sprawy naszej Wspólnoty,wreszcie drgnęło coś z... Darhyd Fachowo (2) Bardzo dobra obsługa, rachunki na czas, co prawda czasem ciężko się dodzwonić... Tomasz Zrobili porządek po poprzednim adminiestratorze (1) Nasz poprzedni zarządca narobił bałaganu w papierach i rozliczeniach, ludzie... Tobiasz