pasażerka - opinia (1) Wraz z 50 osobową grupa korzystaliśmy z usług AdamBus podczas wyjazdu do... pasażerka Bezpiecznie i bez problemów (1) Z firmy AdamBus korzystaliśmy po raz pierwszy. Tygodniowy wyjazd do Chorwacji... Natasza Przewoźnik godny polecenia! (1) Kierowca Firmy AdamBus należy do grupy kierowców w pewnym tego stwierdzenia... Jola
Szybko, bezpiecznie , profesjonalnie (1) Regularnie korzystam z uslug tej firmy i jezdże z kilkoma kierowcami. Zawsze... Gosia Polecam (1) Witam:) Z usług AdamBus korzystam regularnie. Autokar zawsze jest podstawiony... Ania Mercedes Medio 25 os (1) Zamówiony przez internet bus dla 20 osób jechał z Nami na trasie Gdynia... Artur Kaczmarek skibus adambus ok (1) Podróżowałam na narty do Francji z firmą adambus którą znalazłam na... Katarzyna B z Gdańska Magdalena - opinia (1) Punktualny, sprawny i komfortowy transport. Bardzo profesjonalny kierowca;... Magdalena Polecam (1) Grzecznie, bez problemu i szybko załatwiony transport :) TaOto Transport - wesele (1) Firma godna polecenia. Pan Adam bardzo kulturalny i taktowny człowiek. gość Magdalena - opinia (1) Szybki i bezpieczny transport . Polecem :) Magdalena Świetny kierowca! (1) W 100% polecam firmę AdamBus. Kierowca bardzo miły i uprzejmy, spełnia... Angelika Pełen profesjonalizm ! (1) Pełen profesjonalizm - w każdym calu. Firma naprawdę godna polecenia - podróż... Konrad Najwyzsze oceny ! (1) Jako organizacja korzystaliśmy z wynajmu busa z kierowca w tej firmie po raz... Gustaw Bardzo miło i fachowo (1) Bardzo miło i przyjemnie, samochód nowy, fotele czyste, wszystko pachnie.... Michał świetni kierowcy = udany wyjazd (1) Polecam firmę AdamBus, świetni kierowcy, na wysokim poziomie, kulturalni i... A. Adambus - opinia o firmie po krótkiej zagranicznej wycieczce dla klientów (1) Z usług firmy Adambus korzystaliśmy po raz pierwszy. Trzydniowy wyjazd do... Adam Kot Wyjazd z klientami zagraniczny (1) Szczerze polecam. Zamówiłem ich już któryś raz do transportu dla klientów na... Piotr F..... WS Polecam - pełen profesjnalizm (1) Firma godna polecenia . Przede wszystkim można na nich polegać : terminowi,... Zadowolony klient kierowniczka - opinia (1) Szczerze polecam usługi tej firmy.Podróżuje się bardzo komfortowo.Kierowca... kierowniczka