POLECAM W 100% (1) Jak najbardziej polecam. Fachowość i wysoka kultura osobista kierowców,... SGA GDYNIA Jak najbardziej polecam ! (1) Wygodny, czysty, nowy autokar. Podróż w miłej atmosferze, dobra znajomość... Magda Polecam (1) Bus dobrej jakości, czysty, sprawny. Kierowca prowadził bezpiecznie.Polecam Pasażerka
I klasa czyli ADAMBUS (1) Przede wszystkim bezpieczeństwo /dwóch odpowiedzialnych i znajacych języki... Dorota Gorąco polecamy!!! (2) Rewelacja - z tak wysokim standardem usług nie spotkaliśmy się jeszcze w... AZS Uniwersytet Gdański Najlepsza podróż jaką można sobie zażyczyć (1) Kierowcy profesjonalni, dbają o pasażerów są punktualni i dowcipni. Autokar... Dyrektor polecam (1) Bus czysty i na czas. Kierowca stwarzał miłą atmosferę. Prowadził... Frania ADAMBUS jak zawsze jest OK.... do dziś. Kierowca wariat (1) jak w temacie ... wariat a nie kierowca AUTOBUSU Z LUDŹMI.Ścigał po... Mari Felk impreza integracyjna ERGOHESTIA BERLIN 2011 (1) WSZYSTKO W PORZĄDKU ,BUS CZYSTY O CZASIE ,PODRÓZ W MIŁEJ ATMOSFERZE .BRAK... MARCIN Adamski Art Extreme Bardzo profesjonalna i miła obsługa! (1) Bardzo dobrze będę wspominać podróż z tą firmą. Kilku godzinna podróż minęła... pasażerka Martyna - opinia (1) Bus czysty, zadbany, podróż w miłej atmosferze. Punktualność. Polecam usługi... Martyna miło profesjonalnie bezpiecznie i z humorem (1) miło profesjonalnie bezpiecznie i z humorem - polecam wszystkim którzy nie... Sebastian polecam (1) polecam tego przewoźnika , wyjazd przygotowany bardzo dobrze , obsługa... slawek Profesjonalnie, miło i z dowcipem (1) Polecam każdemu firmę "Adambus". Jechaliśmy niedaleko, bo z Rumi do Gdańska i... Łukasz Dla mnie super! (1) Adambus to przede wszystkim profesjonalizm w każdym calu. Podróż przebiegła w... pasażer PROFESJONALIZM (1) Jedno słowo wystarczy aby opisać prace P.Adama - PROFESJONALIZM Podróż 10... Wiktor Gosia - opinia (1) Podróż z sympatycznym kierowcą, który na głowie stanie by dogodzić pasażerom.... Gosia szczerze polecam (1) Witam ,organizowałam wycieczkę firmową po mazurach wg programu... ABC MAGAZINE polecam (1) firma adambus czwarty sezon obsługuję widowiska sportowe z udziałem obu... flex dance studio cheerleaders Kontrahent godny polecenia (1) Wysoka jakość, podróż w sympatycznej atmosferze. Punktualność. Zdecydowanie... M. Balda NOR. BP SA