Europejskie Forum Studentów AEGEE-Gdańsk - opinia (1) Nasza organizacja po raz pierwszy korzystała z usług AdamBus podczas przewozu... Europejskie Forum Studentów AEGE Firma godna polecenia ! (1) Bardzo miła,i fachowa obsługa, punktualna i życzliwa dla klienta Ania Tomasz GDYNIA - opinia (1) Miałem szczęście pielgrzymować z firmą Pana Adama przez 14 dni po Europie.... Tomasz GDYNIA
Profesjonalnie (1) Wysoka jakość usług oferowanych przez firmę Adambus to klucz do udanej... Dominika :) wycieczka do chmielna (1) Chciałabym bardzo serdecznie podziękować za dzisiejsze dowiezienie autokarem... beata.kozyra ;) (1) Bezpieczna jazda, punktualnosc, kultura. Trzeba jednak docenic przede... olka PROFESJONALNIE, BEZPIECZNIE, SYMPATYCZNIE I Z KLASĄ!!!! (1) Już dwukrotnie skorzystałam z transportu firmy ADAMBUS (szkolenia we... Anka - uczestniczka szolenia rea PG pozdrawia Pana Adama! (1) Czysto, bezpiecznie, na czas. Polibuda Gdańska AdamBus to najlepsza Firma Autokarowa... (1) Panowie Kierowcy przez całą podróż byli uprzejmi - pomogli zapakować... Izabela Dąbrowska Autobus wesele-polecam. (1) Autobus czysty ,kierowca ok ,podstawienie 15 min przed czasem .Bez uwag.polecam Andrzej Bogart REWELACYJNA OBSŁUGA! (1) Mieliśmy przyjemność podróżować busem na trasie Gdynia-Berlin-Gdynia w... Iwona i Maciej Wycieczka do Lwowa (1) Kierowcy bez zarzutu, klimatyzacja sprawna. Polecam wszystkim podróżnym! Krzysztof uczestnik wycieczki Profesjonalizm przerósł moje oczekiwania. (1) Usługa nietypowa - przewóz starszej schorowanej osoby z Londynu do Gdyni.... T.Z. Gorąco polecam. (1) Adambus to jedna z nie licznych firm świadczących usługi przewozowe na tak... Pasażer z Norwegii !! Swietnie (1) Bardzo miły kierowca,miła obsługa. Profesjonalna jazda busem. Szybkie... Rep.Polski - gim. artystyczna Polecam! (1) Bezpiecznie i bezboleśnie zostaliśmy przewiezieni po Gdyni, przy okazji... Ania POLECAM (1) Polecam przewóz Firmą Adam-Bus. Kierowca bezpiecznie dowiózł nas do Berlina i... marcelina SUPER (1) Świetny kierowca!!! Bardzo miła obsługa. Profesjonalna jazda busem. Szybko i... Damian Firma na najwyższym pozomie ! (1) Wyjazd Gdańsk - Berlin + powrót. Podróż przebiegała w bardzo miłej... koller211@wp.pl Zdecydowanie polecamy (1) Na potwierdzenie słów Magdy - sprawnie, ale nie na wariata, bezpiecznie,... grupa KM'89, Politechnika Gdańsk