Adikari

Fryzjerzy Salony kosmetyczne

Gdańsk, Ogarna 98

Profesjonalna i fachowa obsługa!!! (1) Jestem stałą klientką salonu i z całą odpowiedzialnością stwierdzam,że osoby... Bożena zatenskniona Gabrysia - opinia (1) Drogie Koleżanki, wiele razy byłam zadowolnoa z usług Pani Iwonki, która... zatenskniona Gabrysia Pani Agnieszka (1) Od niedawna w salonie urzeduje nowa manicurzystka Agnieszka - miejsce bardzo... zadowolona Ola
Polecam P.Anitę - kosmetyczkę !!!!! (1) Jest to pani o wysokiej kulturze osobistej, spokojna, potrafi doradzić i - co... Karolina p. Magda (1) Odwiedziłam kilka pań kosmetyczek w Trójmieście i tylko z p. Magdy jestem... magda Magda jest swietna! (1) Po wyjsciu od Magdy nie musze sie ogladac w lustrze,zeby miec pewnosc,ze... agnieszka POLECAM (1) do salonu chodze od kilku miesiecy,z pedicuru,manicuru jak i z fryzjera... Magda Monika - opinia (1) Polecam panią Magdę, kosmetyczkę. Warto tłuc się nawet z drugiej części... Monika pedicure, manicure... (1) W obu przypadkach pokaleczone skórki. Do pedicure właściwie więcej zarzutów... klientka :) (1) Od kilku miesięcy korzystam z usług fryzjerskich Pani Iwony i jestem zawsze... Trafiłam przypadkiem jest ok (1) Błam tan na paznokciach. Zmieniam salony jak rękawiczki, po innych paznokcie... pazurek salon godny polecenia (1) Bardzo fajny salon. Miła atmosfera i ciepły wystrój. Szczególnie polecam... mona maryska - opinia (1) Witam, co do salonu to bez rewelacji. Ratuje go jedynie obecnosc Pana Tomka.... maryska OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM (1) ODRADZAM !!! Jesli chcecie miec ładne włosy omijajcie ten salon . Byłam u... ZAŁAMANA ZNISZCZONYMI WŁOSAMI Polecam P. Magdę - kosmetyczkę (1) Świetnie wykonuje zabiegi, udziela fachowych porad, a przy tym jest bardzo... Justyna POLECAM (1) Z usług tego salonu korzystam od dawna i zawsze jestem zadowolona. Do tej... Monika wiele do zyczenia (1) wszystko jest ok,jednakze produkty na jakich pracoja fryzjerzy pozostawiaja... ania renata - opinia (1) Nie polecam Pani Edyty szczególnie jeśli ma się krótkie włosy. Z salonu... renata renata - opinia (1) Nie polecam Pani Edyty szczególnie jeśli ma się krótkie włosy. Z salonu... renata opinia (1) Rewelacyjny i piękny salon obsługa salonu bardzo sympatyczna. Serdecznie... Magda