Adikari

Fryzjerzy Salony kosmetyczne

Gdańsk, Ogarna 98

Nie, nie, nie (1) Odradzam usługi kosmetyczne zwłaszcza w dniu ślubu - przez Panią kosmetyczkę... Odradzacz89 Rewelacja (1) Pani fryzjerka Natalia nie ma sobie równych. Czasem skuszona niższą... Inezeste Wierna klientka (1) Do salonu Adikari chodze już od 4 lat.Jestem klientka Pani Iwonki.Bardzo... wierna klientka
Zadowolona (1) Witam. W Adikari byłam po raz pierwszy,jestem zachwycona strzyżenie,kolorem i... Magda Zadowolona od 4 lat :) (1) Witam od 4 lat chodzę do Adikari. Poszłam tam zupełnie przypadkowo, żeby się... Joanna 2137 (1) Nie polecam, pół roku zapuszczałem grzywke żeby jakas lewa fryzjerka... ja Świetnie (1) Świetna obsługa, fryzjerki potrafią słuchać z uwagą czego oczekuje klient,... Olga Salon zostawia dużo do życzenia.... (1) To była moja pierwsza wizyta w tym salonie i nie wybiorę się tam więcej, Pani... Stas 200 zł wyrzucone w błoto (11) Tam zrobiona była pierwsza i ostatnia.Miała wytrzymać chyba min. pół roku, a... JA:) nie polecam (1) Absolutnie nie polecam - włosy zostały krzywo obcięte, o ułożeniu ich po... nika REWELACJA ;) (1) Witam w ostatnim tygodniu byłam w Adikari 3 razy i za każdym razem byłam... Joanna fryzjer (2) z salonu wyszłam zadowolona ale radość nie trwała długo, wystarczyło umyć... niezadowolona Wrócę tu;) (1) Korzystałam z zabiegu na twarz falami radiowymi. Efekt bardzo fajny,... Anna :) (1) Jestem rewelacyjnie zaskoczona :) Kosmetyczka Ola bardzo miła , dokładna i... Paulina :D :D :D REWELACJA POLECAM :D :D :D (1) od niedawna jestem klientka salonu adikari kozystalam z usług fryzjerskich... kinga to koszmar i brak szacunku szefowej dla klienta!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (3) bylismy tam z zona , zona po wyjsciu rozplkala sie , jaszcze nigdy nikt tak... TURYSTA Wow;) (1) Jestem po ogromnym wrażeniem salonu ADIKARI. Farbowałam włosy i miałam masaż... Nowy Klient WYJATKOWE I NIEOCENIONE PODEJŚCIE DO KAZDEGO KLIENTA ! ! ! (1) Trafilem do salonu za namową mojej kochanej malżonki i paru znajomych ktorzy... Wiesław SUPER!!! (1) Jestem bardzo zadowolona! Pani Agatka jest świetna- jak powiem, że che mieć... magda Nie polecam - tragedia (1) To była moja pierwsza i ostatnia wizyta w salonie Adikari. Zapisując się do... Karolina