Adikari

Fryzjerzy Salony kosmetyczne

Gdańsk, Ogarna 98

zapomnijcie (1) Trochę to trwało zanim zdecydowałam się napisać opinię. Koleżanka właśnie... Chinka wspaniała kosmetyczka Ola (1) nigdy nie spotkałam wspanialszej kosmetyczki od Pani Oli M. jest rewelacyjna,... kosianie :) serdecznie polecam (1) Korzystałam z usług tego salonu niejednokrotnie i zawsze byłam zadowolona.... zadowolony klient
W końcu jestem szczęśliwa (1) Co by tu dużo pisac, w końcu mam fryzurę o jakiej zawsze marzyłam. Byłam już... Monika rozczarowana - opinia (1) z usług fryzjerów w tym salonie korzystałam wiele razy i zawsze byłam... rozczarowana Kreatywne, profesjonalne i uśmiechnięte fryzjerki (1) Zazwyczaj korzystam z usług p. Agaty, która potrafi wyczarować cuda na głowie... Katarzyna Tragedia nie polecam (1) Z usług salonu korzystałam od lat kilka razy w roku. Najczęściej zajmowała... Wkur....... POMOCY!!! (2) Czy ktoś wie gdzie mogę znależć p. Małgosię????? Krystyna masakra (2) dawno nie miałam tak zepsutego koloru. Nie dość że przy zapisywaniu się na... Weronika serdecznie polecam (1) Witam. korzystałam z usług tego salonu kilka razy. zawsze jak tam idę... Justyna Profesjonalna obsługa za niewielkie pieniądze (1) Z usług salonu Adikari korzystałam dwukrotnie. Za każdym razem trafiłam pod... Ola PROFESJONALISTKA!! (1) Traflam do salonu Adikari po raz pierwszy za namową koleżanki. Nie umówiłam... madzia mieszane odczucia (1) U fachowców, takich jak fryzjerzy, ceni się fachowość, a niekoniecznie miły... jarzyna Pierwszy i ostatni raz!!!!!!!!!!!!! (1) Drogie panie jeśli chcecie miec koszmar na głowie to wybierzcie koniecznie... Paula KOSMETYCZKA PANI MAGDA (1) W Salonie pracuje pani kosmetyczka o imieniu Magda.Jest to bardzo... Anna Prpfesjonalna obsługa! (1) Kilkakrotnie korzystałam z usług tego salonu,za każdym razem u innej... Justine brak p.Anity (1) Długi czas korzystałam z usług p.Anity, byłam b.zadowolona. Niestety, okazało... Puma Uwaga! (1) Uwaga na ... fryzjerkę p. Gosię , oprócz tego że nie wie co to jest... MEGI SUPER KOSMETYCZKA p.ANITKA (1) Jestem stałą klientką tego Salonu ale zawsze korzystałam tylko z usług... Anna P. Anitka-wspaniała kosmetyczka!! (1) Jestem stałą klientką Pani Anitki i jest to osoba która posiada... KrulovaArletka