Niekompetencja i wszechogarniający bałagan (2) Nie polecam. Właściciele całkowicie nie panują nad pracą biura ciągły bałagan... Jan Polecam (1) Od kilku lat jest to nasz administrator wspolnoty, moge stwierdzic ze swoje... Magda Osiedle w Gdańsku (1) Jestem bardzo zadowolony z pracy naszego nowego administratora. Sprawy... Wiola
Ja moge polecic (1) Nie wiem na czym polega zroznicowanie opinii ale ja moge polecic firme... wiola admikor (1) Sorry, ale nie różnią się niczym od sławnego juz Bimonu, właściciele mają... Anna Polecam (2) Po przeprawach z kilkoma administratorami mogę śmiało polecić firmę Admikor.... klient Nie polecam!! (1) Na poczatki pieknie wszystko wygladało.Z czasem totalna olewka klienta.... OM Adam - opinia (1) Na początku jeszcze się właściciel starał a po jakimś czasie totalna olewka.... Adam Gardenia (1) Nie mam zbyt dużego doświadczenia ale po naszym poprzednim administratorze... Mieszkaniec Dobra obsługa (1) Po krotce. Przed popisaniem umowy o administrowanie sprawdzaliśmy ofertę... Kamil Koszmar (1) Nikomu nie życzę współpracy z tą firmą. Bałagan w kartotekach opłat Klientów,... Lokatorka Tragedia (1) Autor postu polecającego chyba ma coś wspólnego z firma. Mieszkam w... Najemca mieszkania Polecam wszystkim (1) Ogólnie polecam wszystkim niezadowolonym z swojego administratora. Świetny... upsss