Beata - ocena (1) Dzięki Agacie mamy najpiękniejsze pamiątki! Podczas sesji wyróżnia ją pełen... Beata Dorota - ocena (1) Sesja reportażowa, którą wykonała dla mnie Agata Zatorska, była niezwykle... Dorota Wioletta - ocena (1) Super wyczucie chwili, komfortowe sesje, piękne ujęcia i świetne dobrane... Wioletta
Tomek Bogusz - ocena (1) Cudowne zdjęcia uchwytujące magię chwili, mega dużo cierpliwości do... Tomek Bogusz Marta - ocena (1) Genialny fotograf. Agata ma wspaniałe podejście do klienta oraz wysoki poziom... Marta Monika - ocena (1) Wracamy do Agaty już od kilku lat i zawsze jesteśmy zadowoleni. Świetnie... Monika Joanna Brierley - ocena (1) Agatka jest niesamowita kobietka ktora cieplym slowem, cierpliwoscia potrafi... Joanna Brierley Wiola - ocena (1) Wspaniała współpraca biznesowa - cieszę się że zaufałam Agacie i poleciłam ją... Wiola Monika - ocena (1) Agata i jej fotografie są najlepsze! Już nie pierwszy raz korzystaliśmy z jej... Monika Maciej - ocena (1) Profesjonalnie i z pasją. Polecam! Maciej Art studio - ocena (1) Świetna fotografka! Polecam z całego serca! Art studio Agnieszka Stępowska - ocena (1) Agata Zatorska to niesamowicie utalentowana fotografka. W każdym kadrze widać... Agnieszka Stępowska Anna Mularska - ocena (1) Pełen profesjonalizm i świetne podejście do dzieci - byłam sceptycznie... Anna Mularska Marta Kra - ocena (1) U Pani Agaty byliśmy na sesji świątecznej w listopadzie. Zdjęcia wyszły... Marta Kra Joanna K. - ocena (1) Już dwa razy korzystaliśmy z usług Agaty. Zrobila piękne jesienne i... Joanna K. Ewa - ocena (1) Wspaniała artystka! Wiedza absolutna! Ciekawość techniki, rozwój,... Ewa Karol - ocena (1) Rewelacyjne fotki z tego wyszly Karol Witka - ocena (1) Polecam! 200% profesjonalizmu :) Witka Klaudia - ocena (1) Pełen profesjonalizm , Pani Agata ma dobre oko, zna się nie tylko na... Klaudia Tartaczna Old Town - ocena (1) Sesja zdjęciowa wnętrz mojego apartamentu była niesamowitym doświadczeniem!... Tartaczna Old Town