Joanna Brierley - ocena (1) Agatka jest niesamowita kobietka ktora cieplym slowem, cierpliwoscia potrafi... Joanna Brierley Wiola - ocena (1) Wspaniała współpraca biznesowa - cieszę się że zaufałam Agacie i poleciłam ją... Wiola Monika - ocena (1) Agata i jej fotografie są najlepsze! Już nie pierwszy raz korzystaliśmy z jej... Monika
Maciej - ocena (1) Profesjonalnie i z pasją. Polecam! Maciej Art studio - ocena (1) Świetna fotografka! Polecam z całego serca! Art studio Agnieszka Stępowska - ocena (1) Agata Zatorska to niesamowicie utalentowana fotografka. W każdym kadrze widać... Agnieszka Stępowska Anna Mularska - ocena (1) Pełen profesjonalizm i świetne podejście do dzieci - byłam sceptycznie... Anna Mularska Marta Kra - ocena (1) U Pani Agaty byliśmy na sesji świątecznej w listopadzie. Zdjęcia wyszły... Marta Kra Joanna K. - ocena (1) Już dwa razy korzystaliśmy z usług Agaty. Zrobila piękne jesienne i... Joanna K. Ewa - ocena (1) Wspaniała artystka! Wiedza absolutna! Ciekawość techniki, rozwój,... Ewa Karol - ocena (1) Rewelacyjne fotki z tego wyszly Karol Witka - ocena (1) Polecam! 200% profesjonalizmu :) Witka Klaudia - ocena (1) Pełen profesjonalizm , Pani Agata ma dobre oko, zna się nie tylko na... Klaudia Tartaczna Old Town - ocena (1) Sesja zdjęciowa wnętrz mojego apartamentu była niesamowitym doświadczeniem!... Tartaczna Old Town Monika S. - ocena (1) Na sesji u Agaty byliśmy drugi raz. Atmosfera była cudowna, studio... Monika S. Joanna - ocena (1) Na sesję świąteczną do Agaty wybieraliśmy się lekko zestresowani, ponieważ... Joanna Justyna Uszlińska - ocena (1) Studio p. Agaty znalazłam przez Instagram. Lokalizacja okazała się wprost... Justyna Uszlińska Emilia Ruszkiewicz - ocena (1) Agatka, to niezwykle przemiła osoba, a przy tym mądra, radosna, pełna pasji... Emilia Ruszkiewicz Julia TK - ocena (1) Piękne studio, a jeśli nie w studiu to Agata dosłownie zrobi studio wszędzie,... Julia TK Aleksandra - ocena (1) W prezencie na swoje 40-ste urodziny otrzymałam voucher na sesję sensualną do... Aleksandra