Iwona - ocena (1) Firma super. Młodzi ludzie z pasją i wizją. Nie idą na łatwiznę - mają... Iwona Angelika Wojdak - ocena (1) Obsługa na najwyższym poziomie, indywidualne podejście do klienta, przemiła... Angelika Wojdak Janusz Malinowski - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Polecam w 100% Janusz Malinowski
Aleksandra - ocena (1) Dobry design, indywidualne podejscie Aleksandra Krzysiek - ocena (1) Gorąco polecam miła atmosfera i fachowa obsługa Krzysiek Klaudia - ocena (1) Polecam, jestem zadowolona z usług i terminowych realizacji. Klaudia Grzegorz - ocena (1) Polecam, bardzo dobry kontakt i współpraca. Grzegorz Kisiel - ocena (1) Bardzo dobra agencja najlepsza w w Trójmieście nie ma innej tak dobrej... Kisiel Łucja - ocena (1) Z najwyższą satysfakcją pragniemy wyrazić nasze podziękowania dla firmy... Łucja Tomasz - ocena (1) Bardzo ekskluzywne wizytówki Tomasz Szkolenia ITD - ocena (1) Agencja Wizjonersi ponownie udowodniła, że są mistrzami w swoim fachu, tym... Szkolenia ITD Szymon - ocena (1) Agencja Wizjonersi to czarodzieje marketingu, którzy zamienili moją kampanię... Szymon stocznia - ocena (1) Nasza współpraca z agencją reklamową Wizjonersi w zakresie projektowania i... stocznia Dominik - ocena (1) Kontakt z firmą bardzo dobry, konkretnie, sprawnie ,profesjonalnie. Finalny... Dominik Marzena - ocena (1) Chciałabym bardzo serdecznie polecić usługi firmy Hliwa Nieruchomości! Pani... Marzena Monika Koszewska - ocena (2) Szybkie realizację, na najwyższym poziomie. Polecam serdecznie ! Monika Koszewska SD SocialMediaDesign - ocena (2) Najlepsza agencja, z którą miałam przyjemność współpracować. Pomóc na każdym... SD SocialMediaDesign Polejowska - ocena (1) Polecam z czystym sumieniem tą firmę. Zamówiłam koszulki i jakość rewelacja... Polejowska Bruno - ocena (1) Dobry kontrahent, świetna kampania Bruno Karolina Boruczkowska - ocena (1) Od początku super kontakt!!! Szybkie przedstawienie oferty i przemiła... Karolina Boruczkowska