Kinga - ocena (1) Niestety, jakość ułóg w ostatnim czasie pozostawia dużo do życzenia. Ceny z... Kinga Janusz Plata - ocena (2) Polecamy usługi firmy 314.pl , postawili nam świetną stronę internetową,... Janusz Plata Biuro rachunkowe calculer - ocena (2) Współpracujemy z 314.pl od prawie dwóch lat i jesteśmy bardzo zadowoleni z... Biuro rachunkowe calculer
Barbara Pusiarska - ocena (2) Współpraca z agencją 314 to prawdziwa przyjemność i jedna z najlepszych... Barbara Pusiarska Dąbrowa - ocena (1) Chłopaki z Wizjonersów ogarnęli dla mnie szyld i okleili służbówkę tak, że... Dąbrowa Maria P - ocena (1) Zespół Wizjonersi stworzył dla mnie nową stronę internetową dla mojego biura... Maria P Aneta - ocena (1) Nie pierwszy raz miałam okazję współpracować z agencją reklamową, ale... Aneta Beata J - ocena (1) Niestety nie polecam współpracy z Firmą FunkyArt Pracownia reklamy. Pani... Beata J Damian L - ocena (1) Z ekipą Wizjonersów współpracowało się mega fajnie! Robili dla nas materiały... Damian L Wojciech - ocena (1) Współpraca z agencją reklamową A Studio przerosła moje oczekiwania.... Wojciech Julia - ocena (1) Dziękujemy agencji JMB Media za perfekcyjną organizację nszego eventu... Julia Domki Letniskowe Brzeźno - ocena (1) Jeśli szukasz najlepszych gadżetów reklamowych dla swojej firmy, to agencja... Domki Letniskowe Brzeźno Michał - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z JMB Media! Profesjonalizm,... Michał Marta - ocena (1) Profesjonalizm na najwyższym poziomie! Identyfikacja firmy przemyślana,... Marta Maciej - ocena (1) Profesjonalne podejście, szybka realizacja i świetna komunikacja. Strona jest... Maciej Mirek - ocena (1) JBM Media zorganizowała mi imprezę, którą oceniam bardzo wysoko.... Mirek Tomek - ocena (1) Chłopaki z 3 Clouds-a zrobili nam super sesję nagrywkową, tiktoki, zdjęcia i... Tomek Rafał Skrzynecki - ocena (1) 3 Clouds Marketing zrobiła nam fajne media społecznościowe oraz płatne... Rafał Skrzynecki Kornelia - ocena (2) Współpraca z agencją 314.pl to czysta przyjemność! Profesjonalizm,... Kornelia Łukasz Sosnowski - ocena (1) Potrzebowaliśmy na cito logo fundacji avocado dowiozło je jeszcze szybciej... Łukasz Sosnowski