Magdalena Bee - ocena (2) Super. Profesjonalizm. Gorąco polecam Magdalena Bee Katarzyna - ocena (1) Joanna Symeryak to absolutna profesjonalistka każdy projekt realizuje na... Katarzyna Iwona M. - ocena (1) Współpraca z Inspire Events Marketing Agency była wyjątkowo profesjonalna i w... Iwona M.
Marek Adamowski - ocena (1) Współpracowałem z Joanną i jej Teamem w promocji mojej marki na rynku. To co... Marek Adamowski Marcin - ocena (1) Świetne wydarzenia! Doskonała organizacja. Polecam. Marcin Kasia - ocena (1) Perfekcjonizm w każdym calu. Decydując się na współpracę z Asią masz... Kasia Barbara Bobkowska - ocena (1) Miałam okazję uczestniczyć w kilku wydarzeniach organizowanych przez Panią... Barbara Bobkowska Kamila Tamaka - ocena (1) Wydarzenia organizowane na najwyższym poziomie, Pani Asia dba o każdy... Kamila Tamaka Natalia Miloch - ocena (1) Spotkanie organizacyjne naszej ekipy z sieci gabinetów stomatologicznych... Natalia Miloch Magda M - ocena (1) Wydarzenie prowadzone przez Joannę było doświadczeniem na poziomie, który... Magda M Milena Borodziuk - ocena (1) Profesjonalna i kreatywna. Sprawna komunikacja i wysoka jakość usług.... Milena Borodziuk Mariusz - ocena (1) Z firmą realizowaliśmy dwa firmowe wydarzenia - zawsze pełen profesjonalizm.... Mariusz Ashaki - ocena (1) Profesjonalizm, premium quality, wydarzenia z klasą! Polecam Ashaki Izabela - ocena (1) Agencja Inspire to absolutny profesjonalizm w każdym calu. Zorganizowane... Izabela Izabela - ocena (1) Agencja Inspire to absolutny profesjonalizm w każdym calu. Zorganizowane... Izabela Mare Sana Spa - ocena (1) Pani Joanna to absolutna profesjonalistka w organizacji eventów. Współpraca... Mare Sana Spa Adam - ocena (1) Gorąco polecam, kompetentny i najlepszy zespół w całym trójmieście.... Adam Lobster - ocena (2) Współpraca z 314.pl to czysta przyjemność. Jesteśmy ich klientem od kilku... Lobster Aleksandra - ocena (2) Współpraca z firmą odpowiedzialną za naszą kampanię reklamową była na... Aleksandra Kamila - ocena (1) Każdemu z czystym sumieniem mogę polecić Avocado!!! Współpracujemy już kilka... Kamila