Monika Hi Dream - ocena (1) Współpraca z tą agencją to jedna z najlepszych decyzji, jakie podjęłam dla... Monika Hi Dream DW - ocena (1) Miałam okazję współpracować z agencją BlueMint przez kilka lat i z... DW Ela - ocena (1) Profesjonalne podejście, ogromna wiedza i doświadczenie. BlueMint pomogło mi... Ela
Aneta MOKAbag - ocena (1) Jestem zachwycona współpracą z BlueMint. Ogromna wiedza, doświadczenie i... Aneta MOKAbag Magdalena Depta - ocena (2) Od samego początku korzystania z usług Agencji świetny kontakt i bardzo... Magdalena Depta Renata - ocena (2) Bardzo profesjonalna agencja z ogromną wiedzą merytoryczną. Każda z osób jest... Renata Przemysław - ocena (2) Współpraca z 314 to moment, w którym marketing zaczyna realnie budować... Przemysław Agnieszka - ocena (2) Polecam współpracę z firma 314, jesteśmy bardzo zadowoleni z dotychczasowych... Agnieszka Reco - ocena (1) Zgłosiliśmy się do Studio7P z potrzebą rebrandingu logo naszej firmy... Reco Julia Minkiewicz - ocena (1) Z całego serca polecam współpracę! Firma przygotowała projekt graficzny dla... Julia Minkiewicz Wioleta - ocena (1) Zamówiłam w tej firmie gadżety reklamowe- smycze, kubki z nadrukiem i... Wioleta Leszek - ocena (1) Reklamy wykonane szybko i profesjonalnie. Fachowa obsluga i ekspresowy... Leszek Igor - ocena (1) Gorąco polecam współpracę z Avocado! Igor Szymon P - ocena (1) Bardzo dobra współpraca z agencją Rodin. Pełen profesjonalizm, terminowość i... Szymon P Marcin - ocena (1) Pełna profeska. Fajni ludzie, nieduży zespół, mocno zaangazowany w to co... Marcin Luiza - ocena (1) Świetna jakość dyfuzorów i zapachów, które długo utrzymują aromat w całym... Luiza Agata - ocena (1) Super profesjonalne podejście, świetny projekt , szybkie wykonanie i bardzo... Agata A A - ocena (1) bardzo dobrze bardzo dobrze A A Borys - ocena (2) Bardzo dziękuje Zespołowi 314 za stworzenie dla nas wyjątkowej strony... Borys Daniel - ocena (1) super super i wszystko super Daniel