Marek K - ocena (1) Zleciłem firmie Avocado zaprojektowanie strony internetowej. Skuteczny plan... Marek K Daria - ocena (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem jakości usług świadczonych przed Rodin.... Daria Jan - ocena (1) polecam, nadają się do prowadzenia social media Jan
Maciej - ocena (1) Współpraca z agencją Avocado to czysta przyjemność. Razem opracowaliśmy i z... Maciej Grzegorz - ocena (1) Profesjonalnie przygotowane wpisy na naszego bloga firmowego, polecam Grzegorz Paweł Abrachowicz - ocena (1) Nasza współpraca trwa od około pół roku i jestem pewny, że trafić lepiej nie... Paweł Abrachowicz Paulina - ocena (1) Współpracuje z RODIN już kilka lat i współpraca układa się świetnie. Kontakt... Paulina Łukasz - ocena (1) Polecam tę agencję social media pełen profesjonalizm, kreatywne podejście i... Łukasz Magdalena - ocena (1) Współpracujemy z firmą RODIN od początku 2025 roku i jestem pod ogromnym... Magdalena Natalia Nowak - ocena (1) Zleciłam Avocado przygotowanie i druk materiałów reklamowych. Projekt został... Natalia Nowak Oskar - ocena (1) Z agencją Avocado działam od dłuższego czasu i za każdym razem współpraca... Oskar Artur HiFLow - ocena (1) Miałem bardzo pozytywne doświadczenie ze stworzeniem strony internetowej... Artur HiFLow Oscar - ocena (1) Z Rodin współpracujemy już ponad rok, głównie przy SEO i contentach. Ekipa... Oscar sergey - ocena (1) Polecam. Współpraca trwa już ponad rok. Strona+SEO+reklama. Jesteśmy... sergey Daniel - ocena (1) Polecam, dobrze prowadzą fb. Co tydzień nasza firma produkcyjna dostaje 2... Daniel Zadowolona - ocena (1) Wszystko super. Lepszej agencji reklamowej nie ma w Trójmieście Zadowolona Mariusz - ocena (2) Naprawdę polecam wszystkim! Mariusz Dominika Walczak - ocena (1) Współpraca z Wizjonersami to strzał w dziesiątkę! Tworzymy razem nową... Dominika Walczak Grzesiek - ocena (2) Wszystko ok polecam Grzesiek Janusz - ocena (1) Współpraca na najwyższym poziomie Janusz