Mariusz - ocena (1) Naprawdę polecam wszystkim! Mariusz Janusz - ocena (1) Współpraca na najwyższym poziomie Janusz Dominkka - ocena (1) Super kontakt z klientem i profesjonalizm Dominkka
Marta - ocena (1) Profesjonalne podejście do współpracy. Kreatywna, zajawiona ekipa! Polecam... Marta Julia Borkowska - ocena (1) Współpraca z tym zespołem to czysta przyjemność! Tworzą fantastyczne,... Julia Borkowska Aleksandra - ocena (1) Najlepsi w branży HoReCa! Polecam każdemu, kto jeszcze się zastanawia, czy... Aleksandra Pablo - ocena (1) Świetna agencja! Polecam każdej restauracji. Widać wyraźny wzrost liczby... Pablo Aneta - ocena (1) Pokój ładny, ale bardzo mały :) Aneta Wiktoria - ocena (1) super, bardzo super Wiktoria Maciej - ocena (1) Wspaniałe wrażenia. Maciej Zadowolony klient - ocena (1) Elegancko, cudowna obsługa! Zadowolony klient andro - ocena (1) I highly recommend Wizjonersi as one of the best marketing and advertising... andro Sandra - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z drukarnią Promo-Mix.pl.... Sandra service-modell - ocena (1) Doskonałe wydruki, mała czcionka idealna . service-modell Marek Lubański - ocena (1) Super , polecam każdemu Marek Lubański Janusz Plata - ocena (2) Polecamy usługi firmy 314.pl , postawili nam świetną stronę internetową,... Janusz Plata Biuro rachunkowe calculer - ocena (2) Współpracujemy z 314.pl od prawie dwóch lat i jesteśmy bardzo zadowoleni z... Biuro rachunkowe calculer Barbara Pusiarska - ocena (2) Współpraca z agencją 314 to prawdziwa przyjemność i jedna z najlepszych... Barbara Pusiarska Dąbrowa - ocena (1) Chłopaki z Wizjonersów ogarnęli dla mnie szyld i okleili służbówkę tak, że... Dąbrowa Maria P - ocena (1) Zespół Wizjonersi stworzył dla mnie nową stronę internetową dla mojego biura... Maria P