CNP Sp. z o.o. - ocena (2) Jesteśmy bardzo zadowoleni z efektu końcowego strony www, którą wykonała dla... CNP Sp. z o.o. Arek - ocena (1) Bardzo dobrze wykonana usługa. Polecam wszystkim! Arek Artur - ocena (1) Bardzo fajna agencja Artur
Artur - ocena (2) Z przyjemnością polecamy agencję 314 i Pana Marka. Współpraca przebiega... Artur Iza - ocena (2) Niestety nie polecam tej firmy, słaba jakość usług. Brak kompetencji w... Iza Kasia - ocena (1) Świetny zespół graficzny. Polecam agencję zwłaszcza do projektów materiałów... Kasia Marcin - ocena (1) Szybko, sprawnie, na temat, pełen profesjonalizm Marcin Weronika - ocena (1) Polecam najmocniej. Weronika Oliwier - ocena (1) Polecam agencje avocado, bardzo profesjonalna agencja z dużym doświadczeniem. Oliwier Makurat Invest - ocena (1) Bardzo polecamy do usług z zakresu marketingu dla deweloperów! Makurat Invest Monika - ocena (1) Polecamy Agencie Good każdej firmie, która szuka solidnego partnera do... Monika Michał - ocena (1) Wow, Promo-Mix.pl, co za ekipa! Zamówiłem u nich gadżety reklamowe i muszę... Michał Paulina - ocena (1) Promo-Mix.pl to niezawodny partner w dziedzinie reklamy i druku. Zleciliśmy... Paulina Darek - ocena (1) Piękne projekty i wydruki reklamowe! Polecam! Darek Blue Mandarin Apartments - ocena (1) Nasza współpraca z agencją kreatywną A Studio trwa już kilka lat i przez ten... Blue Mandarin Apartments ATA Sp. z o.o. - ocena (1) Jako firma ATA Sp. z o.o. skorzystaliśmy z usług. Wszystko było zrealizowane... ATA Sp. z o.o. Adam kotliński - ocena (1) Usługi na wysokim poziomie ,pełen profesjonalizm. Adam kotliński Pola N - ocena (1) Polecam współpracę z Piotrem i jego zespołem. Posiadają ogromną wiedzę i... Pola N Kinga - ocena (1) Współpracowałam i jestem bardzo zadowolona! Wszystko na najwyższym poziomie... Kinga Karolina - ocena (1) Zgłosiłam się do tej firmy po pomoc w kwestiach administracyjnych profilu,... Karolina