Michał - ocena (1) Najlepsza ekipa od reklam w Internecie. Dla nich nie ma rzeczy niemożliwych. Michał Aleksandra - ocena (1) Od 10 miesięcy współpracujemy w zakresie płatnych kampanii reklamowych. Wynik... Aleksandra Olimpia - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście, grupa wybitnych specjalistów z dużym... Olimpia
Arek - ocena (1) Mega profesjonalizm w każdym calu. Ja zawdzięczam wiele. Peter uratował mi 3... Arek Patrycja - ocena (1) Szybki kontakt i wycena, usługi na bardzo wysokim poziomie. Pomoc na każdej... Patrycja Sara - ocena (1) Super podejście do klienta, pełen profesjonalizm. Uzyskałam pomoc jakiej... Sara Sara O - ocena (1) Super podejście do klienta, pełen profesjonalizm. Uzyskałam pomoc jakiej... Sara O Leszek - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta, zawsze konkretne odpowiedzi na pytania.... Leszek Celty - ocena (1) Agencja pomogła mi ustawić reklamy na fanpage na fb, abym mogła jak najlepiej... Celty Daria - ocena (1) Świetna komunikacja, szybka realizacja, za którą poszły wyniki Daria Jeremy Lacoste - ocena (1) Je suis très content du résultat, la conception du logo est exactement ce que... Jeremy Lacoste Łukasz Czarnecki - ocena (1) Bardzo pozytywna i profesjonalna współpraca na każdym etapie. Łukasz Czarnecki Zuzanna - ocena (1) Agencja wykonała dla Nas nową stronę internetową, która znacząco od samego... Zuzanna Monika B. - ocena (1) Współpraca z agencją Avocado to czysta przyjemność. Są świetnie zorganizowani... Monika B. Artur Cholewa - ocena (1) Gorąco polecam współpracę z zespołem Heydigital. Doceniam przede wszystkim za... Artur Cholewa Fabryka Konstrukcji - Małgorzata Jelińska - ocena (1) Fajna, partnerska współpraca. Panowie wiedzą co robią, potrafią trafić w... Fabryka Konstrukcji - Małgorzata summit - ocena (1) Pełen profesjonalizm, szybko wykonana usługa i bardzo miła atmosfera. summit Sylwia Kaługa - ocena (1) Holistyczne podejście do tematu, wszystko jak najbardziej profesjonalnie,a... Sylwia Kaługa Dawid - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam tą agencję. Współpraca na najwyższym poziomie.... Dawid Przemek - ocena (1) Bardzo polecam jestem zadowolony z usług Przemek