Fabryka Konstrukcji - Małgorzata Jelińska - ocena (1) Fajna, partnerska współpraca. Panowie wiedzą co robią, potrafią trafić w... Fabryka Konstrukcji - Małgorzata summit - ocena (1) Pełen profesjonalizm, szybko wykonana usługa i bardzo miła atmosfera. summit Sylwia Kaługa - ocena (1) Holistyczne podejście do tematu, wszystko jak najbardziej profesjonalnie,a... Sylwia Kaługa
Dawid - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam tą agencję. Współpraca na najwyższym poziomie.... Dawid Przemek - ocena (1) Bardzo polecam jestem zadowolony z usług Przemek Jolanta Musiał - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług firmy w zakresie pozycjonowania i... Jolanta Musiał Nikola - ocena (1) Profesjonalna, skuteczna, godna polecenia firma tworząca bardzo dobre... Nikola Aga - ocena (1) Polecam, chłopaki z dużą kreatywnością Aga Maciej - ocena (1) Polecam współpracę z tą agencją każdemu, kto jeszcze się nad tym zastanawia.... Maciej Dagmara - ocena (1) Najlepsza Agencja w okolicy. Dagmara Kamil - ocena (1) Agencja marketingowa ta dostarcza skuteczne rozwiązania, które przynoszą... Kamil Paweł - ocena (1) Współpraca z agencją Avocado to czysta przyjemność! Zespół młodych,... Paweł Kącik Fryzur i Urody w Gdańsku - ocena (1) Chłopaki świetnie sprawują się w swojej pracy. Są pomocni i dobrze... Kącik Fryzur i Urody w Gdańsku MoKarp - ocena (1) Każda usługa wykonana profesjonalnie. Miałam okazję korzystać z ich usług w... MoKarp AZaj - ocena (1) Polecam agencję. Mają szeroki wachlarz uslug i służą profesjonalną pomocą.... AZaj Presea - ocena (1) Wizjonersi są najlepsi. Polecam chłopaków bardzo pomocni z głową pełną... Presea Dominika Rembowska - ocena (1) Jestem zachwycona jakością wykonanej usługi reklamowej. Ciekawy i kreatywny... Dominika Rembowska Robert W - ocena (1) Wielokrotnie agencja stawała na wysokości zadania. Materiały reklamowe zawsze... Robert W Żaneta Bodnar - ocena (1) Super pomocni i znający się na swojej pracy Żaneta Bodnar Wanda L - ocena (1) Naprawde rewelacyjna agencja. Ekspresowa realizacja i zawsze pomocny pan Daniel. Wanda L