Maciej - ocena (1) Profesjonalne podejście, szybka realizacja i świetna komunikacja. Strona jest... Maciej Mirek - ocena (1) JBM Media zorganizowała mi imprezę, którą oceniam bardzo wysoko.... Mirek Tomek - ocena (1) Chłopaki z 3 Clouds-a zrobili nam super sesję nagrywkową, tiktoki, zdjęcia i... Tomek
Rafał Skrzynecki - ocena (1) 3 Clouds Marketing zrobiła nam fajne media społecznościowe oraz płatne... Rafał Skrzynecki Kornelia - ocena (2) Współpraca z agencją 314.pl to czysta przyjemność! Profesjonalizm,... Kornelia Łukasz Sosnowski - ocena (1) Potrzebowaliśmy na cito logo fundacji avocado dowiozło je jeszcze szybciej... Łukasz Sosnowski Oskar - ocena (1) Terminowość, doświadczenie i efektowne działania to cechy, które najlepiej... Oskar Jan - ocena (1) Współpracujemy z avocado od wielu lat i z pełnym przekonaniem mogę... Jan Darek - ocena (1) Świetnych mają grafików! Polecam Darek Natalia - ocena (1) Serdecznie polecamy każdemu, kto dotychczas błądził wśród marketingowego... Natalia splot rękodzieło - ocena (1) Chciałbym serdecznie podziękować zespołowi Wizjonerzy za stworzenie naszego... splot rękodzieło Paulina - ocena (1) Chciałbym serdecznie podziękować za profesjonalne podejście do sprzedaży... Paulina Spam Design - opinia (2) Wizjonersi to absolutnie genialna agencja reklamowa w Gdańsku, która... Spam Design AR - ocena (1) super sprawna współpraca AR Dariusz - ocena (1) Profesjonalna firma z bardzo dobrym podejściem. Pan Krzysztof to Specjalista... Dariusz Kancelaria WDG Hauslag - ocena (2) Niestety nie mogę wybrać dwóch opcji a dałbym 10/10 zarówno w kategorii... Kancelaria WDG Hauslag Radosław Czerniejewski - ocena (2) Gorąco polecam firmę 314.pl do współpracy przy szeroko rozumianej tematyce... Radosław Czerniejewski Piotr Gielec - PG Capital - ocena (2) Dziękuję za wspaniałą pracę wykonaną nad naszą firmową stroną www oraz... Piotr Gielec - PG Capital Kamiński Foundation&Academy - ocena (2) Jesteśmy bardzo zadowoleni z współpracy z firmą 314.pl to świetny i... Kamiński Foundation&Academy Ecurrens Sp. z o.o. - ocena (2) Zespół 314.pl w 100% spełnił nasze oczekiwania, dotyczące współpracy przy... Ecurrens Sp. z o.o.