Karolina Boruczkowska - ocena (1) Od początku super kontakt!!! Szybkie przedstawienie oferty i przemiła... Karolina Boruczkowska Prosta Firma - ocena (2) Chciałoby się ze wszystkimi kontrahentami tak współpracować! Luźna atmosfera,... Prosta Firma Kasia - ocena (1) Bardzo sprawna realizacja projektów i płynny kontakt mailowy. Będę korzystać! Kasia
Adrianna - ocena (1) Kontakt z Panią Marią to przyjemność. :) Rzetelność, indywidualne podejście... Adrianna Marcysia - ocena (1) Współpracujemy z A Studio od wielu, wielu lat ceniąc sobie ich... Marcysia Miłosz - ocena (1) Profesjonaliści w kazdym calu. Polecam w 100 % Miłosz Monia - ocena (1) Nie znam bardziej rzetelnej i zaangażowanej w swoją pracę agencji reklamowej... Monia Marta - ocena (1) Jestem niezmiernie zadowolony z usług świadczonych przez Agencję Reklamową... Marta Marcin - ocena (2) Agencja pełen profesjonalizm totalnie zdolna ekipa. Tylko korzystać i polecać Marcin Alicja - opinia (1) Sprawna i przemiła komunikacja, usługi na najwyższym poziomie. Alicja Anton - opinia (1) Agencja marketingowa Rodin wyróżnia się profesjonalnym podejściem i pełnym... Anton Rafał M. - opinia (1) Polecam serdecznie tę Agencję Reklamową. Świetny kontakt mailowy i... Rafał M. Emil - opinia (1) 3HI Poleca, dobry kontakt, dobra kreatywność, firma działa fajnie. Emil Klaudia - opinia (1) Polecam, zaangażowanie 100%, skuteczność i efektywność na najwyższym poziomie. Klaudia Emanuela - opinia (1) Agencja Reklamowa wizjonersi z pewnością pomoże w tworzeniu Twojej marki.... Emanuela Daria J - opinia (1) Jakość, oryginalność to zalety produktu - ale największą wartość firmy... Daria J Zuzanna - opinia (1) Przede wszystkim wciąż zachowane indywidualne podejście do klienta, co już... Zuzanna Ola kwas - opinia (1) jest ok można śmiało korzystać z usług tej firmy Ola kwas Robert - opinia (1) Wszystko w najlepszym porządku nie mam żadnych uwag do firmy Robert Danmak - opinia (1) Wszystko super mogę polecić nie mam żadnych uwag Danmak