Regionalne Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa - opinia (1) Od niedawna korzystamy z usług chłopaków, wszystko sprawnie idzie. Wszelkie... Regionalne Centrum Krwiodawstwa Halva Store - opinia (2) Nowocześni, otwarci, a przede wszystkim kreatywni i profesjonalni ludzie!... Halva Store Przystanek Zdrowie - opinia (1) Profesjonalizm, perfekcja, a przede wszystkim zadowolony klient. Polecam... Przystanek Zdrowie
Marta - opinia (1) Fantastyczne pomysły, znacznie wykraczające poza moje oczekiwania, terminowa... Marta Marta - opinia (1) Sprawna realizacja, kreatywne pomysły i sympatyczna ekipa :) polecam! Marta Piotr - opinia (1) Polecam. Dlaczego? Bo jest fajnie. Współpraca na wysokim poziomie, maksimum... Piotr Don Papi - opinia (1) evc design studio zrealizowało dla nas projekt kreowania marki. Stowrzyli... Don Papi Magdalena - opinia (1) Współpraca z Panem Konradem to czysta przyjemność. Lepiej nie mogłam trafić... Magdalena Maciej - opinia (1) Rewelacyjna Agencja ! Zespół osób profesjonalnie zajął się tematem.... Maciej Magdalena Zalewska - opinia (1) Agencja zatrudnia doskonałych ekspertów, którzy pracują z ogromnym... Magdalena Zalewska ezrainvestments.pl - opinia (1) Od ośmiu miesięcy jesteśmy klientami You're Welcome i przyszedł czas na... ezrainvestments.pl Izba Bawełny w Gdyni - opinia (1) Z perspektywy wykonanych dla nas zleceń uważamy, że Firma 314. PL Sp. z... Izba Bawełny w Gdyni Małgorzata - opinia (1) Po rozpoznaniu i porównaniu "rynku" branżowemu skorzystałam z usług firmy... Małgorzata Mat - opinia (1) Polecam usługi duetu evc dsgn. nieszablonowe rozwiązania, pomoc na każdym... Mat Bartosz Wegrzyn - opinia (1) Współpracuje z agencją od niespełna pół roku i z czystym sumienie mogę ją... Bartosz Wegrzyn Aleksandra - opinia (1) Serdecznie polecam usługi Pana Konrada. Podszedł z sercem do tematu... Aleksandra Fabryki w Polsce - opinia (1) Współpraca przy realizacji filmu do programu Fabryki w Polsce przebiegała... Fabryki w Polsce Łukasz - opinia (1) Pan Konrad stworzył mi bardzo czytelna stronę internetową i nauczył jej... Łukasz Marta Bazaczek - opinia (1) Byłam na praktykach, poznałam wiele miłych osób, według mnie bardzo... Marta Bazaczek Zofia W. - opinia (1) Bardzo profesjonalna firma. Dobrze wykonana praca, szybko i w dodatku z... Zofia W.