Janusz Zakrzewski - Prezes Zarządu - opinia (1) Firma EVC Design Project wykonała dla nas projekt katalogu oraz stoisko na... Janusz Zakrzewski - Prezes Zarz Dzoana Fota - opinia (1) Evc Design świetnie podeszli do tematu wykonując projekt dopasowany do... Dzoana Fota Krzysztof - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Polecam! Krzysztof
Joanna Głowacka - opinia (1) Iwona jak i jej firma zawsze staje na wysokości zadania. My osobiście jako... Joanna Głowacka Integart Sp. z o.o. - opinia (1) Bardzo sprawne wykonanie zlecenia. Profesjonalna obsługa, wysoka jakość i w... Integart Sp. z o.o. Kasia - opinia (1) Super! Pełen profesjonalizm i dodatkowo bardzo miła obsługa. Gorąco polecam! Kasia Oranżeria Restaurant & Cocktail - opinia (1) Niesamowicie kreatywni ludzie, powierzyliśmy im wszystko od nazwy, wykonania... Oranżeria Restaurant & Cockt Oranżeria - Restaurant & Coctail - opinia (1) Niesamowicie kreatywni ludzie, powierzyliśmy im wszystko od nazwy, wykonania... Oranżeria - Restaurant & Co Muzeum Miasta Gdyni - opinia (1) W roku 2020 podjęliśmy współpracę z agencją interaktywną 314.pl zlecając... Muzeum Miasta Gdyni Lilu Fruits Sp. z o.o. - opinia (1) Firma evc design przygotowała dla nas kompleksową kampanię marketingową pod... Lilu Fruits Sp. z o.o. Chochla Gdańsk - opinia (1) Jestem niezwykle zadowolony ze współpracy z Ewą i Dominikiem. Otwarte głowy... Chochla Gdańsk Marek - opinia (1) Pełen profesjonalizm! Zależało mi na szybkiej realizacji i tak też było Marek Andrzej W - opinia (1) Realizacje graficzne na najwyższym poziomie. Andrzej W Mirosław - opinia (1) Polecam wszystkim, którzy potrzebują grafika z prawdziwego zdarzenia. Mirosław Adrian - opinia (1) Bardzo pozytywni i profesjonalni ludzie. Obsługa na najwyższym poziomie.... Adrian Adam Dorosławski - opinia (1) Zleciłem działania agencji pierwszy raz w lutym 2019, od tego czasu nasza... Adam Dorosławski Victor - opinia (2) Współpracował z EVC przy projekcie strony i logo dla marki. Jestem bardzo z... Victor Agnieszka - opinia (2) Polecam Ewę i Dominika. Ich obsługa w moim przypadku przerosła pierwotne... Agnieszka Małgorzata - opinia (1) Reklamini zaopatruje nas w projekty graficzne i druki.Zawsze sprawnie i... Małgorzata Aleksandra - opinia (1) Pełny profesjonalizm, kreatywność i terminowość obsługi. Dobry kontakt z... Aleksandra