Damian - opinia (1) Współpracuję z Avocado już od wielu lat i szczerze polecam! Damian Izabela Bodal - opinia (1) Profesjonalizm, nowoczesność, kompleksowa oferta, wiedza, doświadczenie oraz... Izabela Bodal Joanna Tucka - opinia (2) Polecam - moja firma współpracuje od lat z avocado grupa reklamowa. to... Joanna Tucka
Zuzanna - opinia (1) Świetne pomysły a wykonanie jeszcze lepsze Zuzanna Zuzanna - opinia (1) Pełen profesjonalizm, super współpraca z zespołem Zuzanna DK - opinia (1) Super agencja - konkretni, profesjonalni. Poza tym świetny kontakt i mili... DK Dariusz - opinia (1) Jest kolejny kryzys w którym Avocado daje radę :) Dariusz marketer - opinia (1) Strona internetowa, którą zleciliśmy w Avocado, powstała szybko i sprawnie.... marketer Fabian Orłowski - opinia (1) Agencja 314.pl przygotowała logotyp i stronę profesjonalnie i zgodnie z moimi... Fabian Orłowski Galeria handlowa - opinia (1) Współpracujemy z agencją od lat w ramach działań marketingowo-reklamowych,... Galeria handlowa Sklep spożywczy - opinia (1) Skorzystaliśmy z pomocy przy wymyśleniu i wdrożeniu strategii na czas... Sklep spożywczy Anna - opinia (1) Nasza współpraca rozpoczęła się od polecenia 314 przez mojego znajomego, dla... Anna ZAKSA S.A., serwis internetowy Grupy Azoty ZAKSA Kędzierzyn-Koźle (1) Agencja Interaktywna - 314.pl wykonała nowy serwis internetowy dla klubu... zaksa s.a., serwis internetowy G Szymon R. - opinia (1) Najlepszy zespół z jakim pracowałem do tej pory. W pełni zasłużony pozytyw i... Szymon R. agnieszka - opinia (1) bardzo dziękuje za przemiłą współpracę. 314 to ludzie z głowami pełnymi... agnieszka Klaudia B - opinia (1) Korzystam z usług Agencji Marketingowej 314.pl od ponad pół roku i jestem... Klaudia B klient - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z usług Studio 102. Wszystko zrealizowane w... klient adam - opinia (1) Auta oklejine profesjonalnie . odnowione logo i wizytowki na czas ... ja... adam Monika - opinia (1) bardzo nierzetelny usługodawca. Nie wywiązał się ze zlecenia po czym przepadł... Monika Eveline Cosmetics - opinia (1) Profesjonalne i pełne zaangażowania podejście do klienta. Umiejętność pracy... Eveline Cosmetics