Restauratorka (1) Zleciłam im stworzenie całej identyfikacji. Restaurację mam niestandardową... Bogusia NIE POLECAM! (2) Firma nierzetelna. Przestrzegam przez składaniem zamówień. Zamówiłem tak... Ł Polecazcałego serca biuro nieruchomości Hliwa (1) Bardzo polecam, sprzedali moje mieszkanie za cenę której się nie... Grazyna
Pełen profesjonalizm!! (1) Fajny zgrany zespół z dużą wiedzą i doświadczeniem.Indywidualne podejście do... justyna Polecam (1) Happy Business to solidna, kompleksowa firma z indywidualnym podejściem do... GertoSpzoo Polecam (1) Miła profesjonalna obsługa :) Ania Polecam (1) Szeroki wachlarz usług. Szybka i sprawna obsługa w razie reklamacji. Percuro Stomatologia polecam (1) polecam super firma i cały personel ma podejście i dopieszcza zlecenia Marek Pełen profesjonalizm to tylko jedna z zalet (1) Szybka realizacja, świetna obsługa, nic dodać nic ująć. Łukasz Projekty graficzne (1) Super przyjazny zespół. Pełen profesjonalizm. Elastyczność wobec klienta.... Barbara Woźniak Bardzo udana współpraca (1) Współpracuję z firmą Happy Business od 5 lat i nie zamierzam przestawać.... Agnieszka Polecam (1) Rzetelna firma, wysokiej klasy projekty. Polecam serdecznie. Przemek Profesjonalizm (1) Firma w 100% profesjonalna prowadzona przez naprawdę solidny team ! Kamil Masło Serdecznie polecam ! (1) Polecam wszytskim. Kreatywny i w pełni profesjonalny zespół. Pan Łukasz ma... Ewa OK (1) Oklejałem szyby samochodu reklamą swojej firmy. Projekt i wykonanie OK,... Myszon Projekt wizytówek (1) Miałem okazję korzystać z usług osob tworzących Studio Grafiki - głównie... Michał Pod Wrażeniem (1) Zespół wykonał moje zlecenie lepiej niż się spodziewałem , ich kreatywność i... Michał REWELACJA (1) Nic dodać nic ująć, najwyższa jakość usług i szybkość wykonania! Grafik ma... Agnieszka Kwaśniewska Pozytywna (1) Jestem bardzo zadowolona z usług , potrzebowałam szybko wizytówek i dostałam... Sylwia Świetni ludzie (1) Ekipa pełna pomysłów , bardzo kreatywni i profesjonalnie podchodzący do... Piotr