Polecam z całego serca! (1) Powiem krótko: bardzo rzetelna firma. Polecam! A.L. Cudotworcy !!! (1) To nie jest tylko biuro pośredniczące w sprzedaży - to są cudotworcy !!!!... Marcelina Nowa reklama (1) Bardzo polecam! Pani Katarzyna po wielu latach odświeżyła nasze logo i... Joanna
Pośrednictwo przy kupnie nieruchomości (1) Pośrednictwo to złe słowo, brzmi sucho. Bo ta firma da fachowe porady,... A & A Jestem zadowolona! (1) Miła obsługa, i bardzo dobre rezultaty. Moja strona www.PrzyjazneDzieciom.eu... Marta Profesjonalnie. (1) Polecam - projekty realizowane terminowo i profesjonalnie. Konkretne... Piotr Profesjonalna i szybka obsługa (1) Mogę szczerze polecić agencję Boxberry, skorzystaliśmy z usług po raz drugi,... Małgorzata Strona dla naszej pracowni (1) Trafiliśmy do firmy 314.pl poprzez naszego znajomego, dla którego wykonywała... Ewelina Bardzo dobra współpraca. (1) Profesjonalna ekipa. Kompetencja, znajomość rynku i kompleksowe podejście do... Ania Rzetelna firma-polecam (1) Balanda to usługi na najwyższym poziomie. Pełen profesjonalizm. Indywidualne... Dorota świetna jakość i super obsługa (1) Balanda zrobiła dla mnie reklamę świetlną do lokalu, pracuje się z nimi... Maja Polecam (1) Korzystam i bardzo polecam :) Karina Super kasetony i inne takie (1) Zamawiałem już kilka razy i jestem zadowolony. Właściwie można powiedzieć że... Filip firma profesjonalna (1) Zamawiałem w Balandzie reklamę świetlną do salonu meblowego w Gdańsku. Firma... Mirosław Dudek Współpracujemy i polecamy! (1) Współpracujemy już kolejny rok i polecamy serdecznie. Alicja Polecam (1) Miałam okazję współpracować i serdecznie polecam. Świetny kontakt,... Alicja Współpracujemy i polecamy! (1) Współpracujemy od lat i polecamy serdecznie. Sympatyczna i przede wszystkim... Alicja polecam z całeho serca (1) Współpraca z tą firmą była samą przyjemnoscią! Nie mam na codzien czasu żeby... Marcela Polecam! (1) Firma godna polecenia. Miła obsługa, ciekawa i szeroka oferta. Krzysztof polecam, dobre warunki i realizacja (1) Dobra oferta na dość szeroką kampanię. W porównaniu z innymi absurdalnymi... Auto Speed