Polecam !! (1) Współpracuję już z firmą sezmoo od dłuższego czasu. Fachowa obsługa, super... Piotr Z czystym sumieniem polecam (1) Trafiłam do nich z polecenia znajomej. Prowadzę salon kosmetyczny, miałam... MaGda Dariusz - opinia (1) Dobre opinie wystawione Panu Andrzejowi są całkowicie zasłużone, usługa... Dariusz
Dobra inwestycja ! (2) Przez długi czas szukałem agencji interaktywnej, która kompleksowo zajmie się... Paweł Profesjonalni i godni zaufania! (2) Dołączamy do zadowolonych klientów Pani Hanny. Bardzo profesjonalne podejście... Kamila i Kamil Majestic Sport - opinia (1) Bardzo solidnie, jakość na bardzo wysokim poziomie + super miła obsługa. Polecam Majestic Sport Profesjonalna Firma (1) Firma wykonała zlecenie zgodnie z ustaleniami i w terminie. polecam Tomasz Wyrzykowski Zadowolony klient (1) Polecam agencję Sezmoo, stworzyła dla mnie stronę www i jestem bardzo... Ola Przemek - opinia (1) Witam, Korzystałem z usług firmy Sezmoo już. Kilkakrotnie. Strony które... Przemek Najlepsza Agencja Nieruchomości w Gdańsku (1) Agencja niewielka i w związku z tym obsługa najlepsza z możliwych.... Ewa Danuta Kwiatkowska - opinia (1) Zdecydowanie polecam firmę, niezwykle sprawnie, profesjonalnie przeprowadzona... Danuta Kwiatkowska Polecam! (1) Bardzo profesjonalne podejście do zagadnienia, szybka realizacja, bardzo... Karolina Polecam (1) Profesjonalna firma, rzetelne wykonanie projektu, miła atmosfera w czasie... Zadowolony Klient Katarzyna - opinia (1) Pełen profesjonalizm, doskonała współpraca, wiele ciekawych pomysłów, ogrom... Katarzyna Polecam!!! (1) Super zaangażowanie, w każdy z ze zleconych projektów! Polecam Marcin Polecam (1) Rzetelna i profesjonalna obsługa. Super podejście do klienta. Zadowolony klient Kompleksowa obsługa na medal (1) Współpraca z nimi to czysta przyjemność. Pełny profesjonalizm, doradztwo i... Łukasz Bardzo solidni, polecamy! (1) Działamy jako Inntu z ProjectUP przy większych i mniejszych projektach... Maciej Kuźmicz Polecam za 200% kreatywności i zrozumienia klienta (1) Agencja Powerup wykonywała dla nas stronę internetową. Już w procesie wyboru... Marlena Tkaczyk Profesjonaliści (1) Współpracujemy z firmą Avocado już kilka lat i nie wyobrażamy sobie zmiany na... Aga