polecam, dobre warunki i realizacja (1) Dobra oferta na dość szeroką kampanię. W porównaniu z innymi absurdalnymi... Auto Speed Współpraca od lat (1) Korzystam z usług Happy Business od początku istnienia tej firmy. Jestem... Karol Urbanowicz Polecam!! (1) KeyK Project zleciliśmy wykonanie naszej strony www oraz kampanię na FB.... Tomasz
Polecam!!! (1) Gorąco polecam Pana Macieja- pełen profesjonalizm. Na jego zdjęciach nie... Asiula Kreatywny Profesjonalista (1) Ziono potrafi wydobyć historię z człowieka. Fotografował mnie podczas... michalkolakowski.pl Pana Zino polecam z czystym sercem (1) Miałam kilka sesji aczkolwiek dopiero jak trafiłam na Pana Macieja... Anna AmberWorld (1) Full professional work. Incredible photography technique which results in... AmberWorld Fachowiec! Zdecydowanie polceam! (1) Zino jest fachowcem i to nie podlega dyskusji. Sesje zdjeciowe, które miałem... Kuba Krzyżak Wspaniale chwile uwiecznione przez wspanialego Artyste! (1) Dziekuje, ze moge wspominac kazda chwile, emocje, spojrzenia, usmiech mojego... Ola z Rodzina Kampania na Norwegię i Szwecję przeprowadzona rewelacyjnie (1) Serdecznie polecam Nakatomi głównie jeśli chodzi o promocję firmy na rynkach... Natan Bardzo dobrze wprowadzony produkt na rynki europy Zachodniej (1) Wielie podziękowania dla firmy Nakatomi za profesjonalne i pełne... Elizent A.S Norwey Profesjonalna obsługa (1) Z przyjemnością polecamy usługi firmy KeyK Project ,która wykonała dla nas... Elcen Sp. z o.o. Gdynia Firma godna polecenia! (1) Korzystaliśmy dwukrotnie z usług firmy Profispot. Obsługa i wszelkie warunki... PASCAL Polecam! (1) Robili dla mnie stronę internetową i jestem zadowolona. Klientom się podoba i... Zadowolona Klientka Przestroga dla przyszłych zleceniobiorców/kontrahentów (1) "Happy Business" to grupa Pań, dla których wykonaliśmy zlecenie na... Paweł Polecam gorąco (1) Polecam gorąco firmę Happy Business. Rzetelna, miła, doskonali fachowcy.... Studio Aranżacji Wnętrz Tryton Firma godna polecenia! (4) Zdecydowanie polecam. Bardzo miła i konkretna współpraca z grafikiem i... Pracownik biurowy Oceniam - bo znam i współpracuję:] (1) Z Iwonką i koleżankami współpracuję od kilku lat. Żadnej wtopy, zawalenia... Piotr Połoczański - Fotograf profesjonalizm i pełne zaangażowanie - to właśnie KeyK Project Marketing&Media (1) Prowadzę działalność gospodarczą, ale brakowało mi obiektywizmu, wydawało mi... Iwona Trocka - Filo Loop polecam w 100% (1) Firma bardzo rzeczowa i solidna. Obsługa a w szczególności p.Monika jak... Marta